Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Network (1976)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Network (1976)

Network

Network (1976)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1976

Žanr:

drama

Trajanje:

121 min

Režija:

Sidney Lumet

Scenarij:

Paddy Chayefsky

Glavne uloge:

William Holden
  >  Max Schumacher
Robert Duvall
  >  Frank Hackett
Ned Beatty
  >  Arthur Jensen
Faye Dunaway
  >  Diana Christensen
Peter Finch
  >  Howard Beale
Conchata Ferrell
  >  Barbara Schlesinger
Wesley Addy
  >  Nelson Chaney
Arthur Burghardt
  >  Great Ahmed Kahn
Bill Burrows
  >  TV Director
John Carpenter
  >  George Bosch
Jordan Charney
  >  Harry Hunter
Kathy Cronkite
  >  Mary Ann Gifford
Ed Crowley
  >  Joe Donnelly
Jerome Dempsey
  >  Walter C. Amundsen
Gene Gross
  >  Milton K. Steinman
Cindy Grover
  >  Caroline Schumacher
Stanley Grover
  >  Jack Snowden
Darryl Hickman
  >  Bill Herron

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Network (1976)
    Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2011 u 16:37

Network (1976)

Žanr: Drama

Režija: Sidney Lumet

Jezik: Engleski

Uloge: Faye Dunaway, William Holden, Peter Finch, Robert Duvall

Trajanje: 121 min

Drama o voditelju popularne televizijske postaje koji na zalasku karijere povuče riskantan potez ne bi li preduhitrio šefove da mu daju otkaz.

Nakon dvadeset i pet godina uspješne televizijske karijere, voditelj vijesti na postaji UBS Howard Beale (Peter Finch) dobiva otkaz koji će stupiti na snagu za dva tjedna. Razlog je sve veći pad gledanosti njegove emisije kojem je i sam pridonio odavši se alkoholu poslije suprugine smrti. Neugodnu vijest priopći mu dugogodišnji prijatelj i producent informativnog programa Max Schumacher (William Holden) gorko se našalivši da mu je sada jedini izlaz samoubojstvo. No, već u sutrašnjoj emisiji Beale priopći gledateljima da će se pred njihovim očima doista i ubiti za tjedan dana što zaprepasti i razbijesni vodstvo kuće na čelu s Frankom Hackettom (Robert Duvall). Bealov očajnički potez iznenada privuče golemo zanimanje javnosti, pa njegova emisija koju šefovi ipak vrate u program odmah zasjedne na vrh gledanosti u zemlji. Uz pomoć beskrupulozne producentice opsjednute gledanošću Diane Christensen (Faye Dunaway), Beal preko noći postane pravom TV zvijezdom...

Izvor: http://tvprofil.net

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0074958/

TITLOVI

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2011 u 16:58

Ovaj film je fasinirao toliko da sam ga gledao par puta zadnjih mesec dana.

Vredi pogledati film. Film je vise nego odlican! Moja iskrena preporuka.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2011 u 21:32
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Ovaj film je fasinirao toliko da sam ga gledao par puta zadnjih mesec dana.

Vredi pogledati film. Film je vise nego odlican! Moja iskrena preporuka.

Vjerovatno sam ga gledao, al ne sjećam se. U dokumentarcu Zeitgeist su prikazivali isječke iz njega.
Na vrh
Joe View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2011 u 02:37
Film koji ce svojim sadrzajem uvek biti aktuelan,
juce, danas i sutra.
Na vrh
skype6 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skype6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2017 u 19:12
Tema uvek aktuelna! Odlican film! Preporucujem
Na vrh
sead-pasic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sead-pasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2017 u 08:58
odličan film, preporuka
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2025 u 20:05
Vrh, šta reći!
Drugi put sam ga gledao, i još je aktuelniji, kao da snimljen danas.
Fej Danavej bombonica, Duval odličan, Holden omatoreo, a Finč briljantan!
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2025 u 09:50
odličan film koji za mene nije čista drama već ima i dosta komedije s elementima parodije, ko što rekoh, bar meni. vrhunska kritika društva, vrhunski dijalozi (doduše ponekad predugi), vrlo dobra režija i scenarij. ako ću baš tražiti dlake po jajima... zašto samo vrlo dobra režija? pa dijelovi filma djeluju kao da gledaš predstavu u kazalištu, a ne film. previše teatralnosti. s obzirom na to o kojem je režiseru riječ i kojim glumcima. reko bi da je do režisera.u scenarij je po meni bespotrebno ubačena ljubavna priča koja mi se nikako ne uklapa u čitav film.
Aaa?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.