| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Stand by Me (1986) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Stand by Me (1986)Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2011 u 19:27 |
Stand by Me (1986)![]() Žanr: Avantura, Drama Režija: Rob Reiner Jezik: Engleski Uloge: Wil Wheaton, River Phoenix, Corey Feldman, Jerry O'Connell, Kiefer Sutherland Trajanje: 89 min U malom gradiću šumovitog Oregona, četiri prijatelja su u potrazi za nestalim telom jednog tinejdžera. Želeći da jedan pred drugim a i pred celim gradićem ispadnu heroji, kreću na nezaboravno dvodnevno pešačenje koje se pretvara u pravu odiseju. Iako se prave važni međusobno, kada stvari krenu drugim tokom, drže se zajedno. Kada naiđu na lokalnu bandu naoružanu noževima koja je takođe u potrazi za nestalim telom, dečaci u sebi otkrivaju snagu koju nisu ni pomislili da imaju.Izvor: http://www.b92.net IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0092005/ TITLOVI |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2017 u 20:00 |
|
Lepa priča o odrastanju i životu/smrti uopšte. Odlično odabrana glumačka postava i neočekivano dobra gluma, ako uzmemo u obzir da je reč o dečijim glumcima. Šteta je što je River Finiks tragično skončao...
8,3/10
|
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 12:30 |
|
Jedan od meni dražih filmova iz detinjstva.
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |