| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Donnie Darko (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Donnie Darko (2001)Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 19:56 |
Donnie Darko (2001)![]() Žanr: Drama, Misterija, SF Režija: Richard Kelly Jezik: Engleski Uloge: Jake Gyllenhaal, Holmes Osborne, Maggie Gyllenhaal, Daveigh Chase, Mary McDonnell, James Duval, Patrick Swayze Trajanje: 113 min Sniman u tradiciji filmova "Odjeci u tami" i "Poslednje ekskurzije", film "Doni Darko" je žestok psihološki triler o tinejdžeru iz predgrađa koji se nađe licem u lice sa svojom mračnom budućnošću. Džejk Gilenhal predvodi postavu prepunu zvezda (uključujući Dru Barimor, Nou Vajla, Dženi Maloun, Patrika Svajzija i Meri Mekdonel) u ulozi srednjoškolca koji pati od halucinacija u kojima ga posećuje demonski zec sa zloslutnim vizijama prošlosti i budućnosti. Ovo uzbudljivo ostvarenje koje pleni svojom originalnošću držaće vas na samoj ivici, a onda će vas odvesti i korak dalje... Film koji je odmah postao kultni klasik. Nikad ne možete otići predaleko... Izvor: http://www.millennium-film.rs IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0246578/ TITLOVI Ažurirao CSInvestigator - 18.Veljaca/Feb.2015 u 00:52 |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 20:44 |
|
Odličan film, sve pohvale. Nije jedan od onih filmova koji ti se previše svidi u istom trenutku kada ga odgledaš, već od onih koje ne možeš zaboraviti.
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2015 u 14:05 |
|
Dugo vremena sam hteo da skinem ovaj film i pogledam ga,
a sinoć sam slučajno naleteo na njega na televiziji. Nisam se pokajao što sam ga odgledao do kraja. Nema kod mene ono kao "gluma dobra, priča loša" ili obrnuto. Meni se film ili skroz dopada ili uopšte ne dopada, treće nema. ![]() Jeziv onaj veliki zec. ![]() Jedini minus, koji nije za film već za televiziju koja ga je prikazala, je što su zvuk i prevod bili čak 4 minuta ispred video. ![]() Ali eto... razlog više da ga pogledam još koji put, kako bi bolje sklopio celu priču.
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |