Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD Pržilica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD Pržilica

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
božo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD Pržilica
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2005 u 21:23
Koju bi mi pržilicu predložili do 700 kn mislim si uzeti Asus DRW-1604P.
I ali bi mi neko mogo reći razliku između + i - medija i na koje je bolje pržiti i jel neko zna kakve su kvalitete gigamaster dvdovi
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2005 u 23:37
Pioneer DVR108.Skuplja je malo al je dual layer i obični prži 16x.I pioneer je pioneer.
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2005 u 00:01
oprosti zile, ali to je kao da kazes da je Plextor, plextor... nekome ce biti super, drugome ne. Najbolji su NEC 3500 i Pioneer 108 i tocka...
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2005 u 14:15
a jel neko zna šta je Booktype
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2005 u 15:59
ako imas DVD+R medij onda stavis taj booktype pa ce ga snimiti kao -R i biti ce bolje podrzan na starijim dvd playerima. Ako imas neki koji nije stariji od 2 godine, to ti ne treba.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2005 u 10:12
Uzo sam Asus DRW-1604P i stvarno je odlična
Jel neko koristi gigamaster dvdove
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2005 u 09:40
Red Sonia, jesi li isprobavao sa instalacijom firmware-a na svom Necu? Imam i ja taj Nec pa ne znam vrijedi li se igrati s tim.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2005 u 19:18
Nemožeš tu zajebat ako si normalan.Ako imaš pizdarija instaliraj,ako ne,ne diraj jer možeš poslat uređaj u pičku materinu...Ja sam sebi za pioneera instalirao al mi nije rješilo problem(tek novi Nero).
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.