Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HP Deskjet 3940 problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HP Deskjet 3940 problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HP Deskjet 3940 problem
    Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2011 u 23:04

Imam ovaj glupavi stampac koji je do danas radio normalnoo. Iz nekog njemu znanog razloga pobrljavio je i nece da stampa vise,lampica blinka kao da je papir zaglavljen a nije. 

Probao sam i resetovanje i gasenje i reinstalaciju drajvera i nista(probao sam i ne standardne tehnike udaranja ,cukanja ,tresenja... opet nista)

Takodje stalno pokazuje kako e zaglavio sa stampanjem neke glupave strane i nakon restartovanja

Ima li neko ideju kako ovo sra,.. da nateram da radi inace  ce neko cigance da mu se obraduje a  meni ima da izbije kolko evra puta za glupostSmile

Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2011 u 03:41
A zamena kertridža?

A šutiranje po sobi i bacanje sa ramena?  LOL 

Ćera moja ima isto jedan blesavi HP univerzalac i neće ni da bekne jer mu je crko kertridž u boji.

Umesto šutiranja i bacanja s ramena, ja joj kupio laserski, pa kad stane, bar znamo šta mu je,

prazan toner.

A ja imam noviju HP "kutiju za lebac", izvadih mu mast punjenjem kertridža, zabudali se i on al'

mu stisnem dugme za paljenje 20 sekundi i restartujem komp. i opet šljaka.

Ažurirao Movie Master - 19.Srpanj/Jul.2011 u 03:49
Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2011 u 11:29
Ja sam imao sličan problem, crko kertridž u boji, to sam rešio tako što sam u podešavanjima namestio da radi samo sa crnim (nisam imao para za novi) sada radi, normalno to ti je varijanta kod koje možeš samo da štampaš tekst (ja svakako ne štampam slike, puno se troši toner)Smile 
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2011 u 18:04

nisu ketridzi menjao,punio,vadio .....
ima da ide u kontejner po svem sudeci

Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2011 u 19:03
Ima još jedna mogućnost, resetovanje kertridža. Ne znam koje imaš, (pogledao sam na netu da ti odgovaraju 21 i 22), postaviću uputstvo koje ja imam za punjenje i resetovanje pa ako ti ni to ne pomogne... cigančići će se radovati.Big smile

Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2011 u 22:59
ako ga ne zeza posle toga oko compatibility. Meni su dopunjeni crni kertridz dali da probam i nece ne radi, kaze incompatibility...., kao otkazala elektronika, pa san kupio novi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.