| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
HP Deskjet 3940 problem |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: HP Deskjet 3940 problemObjavljeno: 18.Srpanj/Jul.2011 u 23:04 |
|
Imam ovaj glupavi stampac koji je do danas radio normalnoo. Iz nekog njemu znanog razloga pobrljavio je i nece da stampa vise,lampica blinka kao da je papir zaglavljen a nije. Probao sam i resetovanje i gasenje i reinstalaciju drajvera i nista(probao sam i ne standardne tehnike udaranja ,cukanja ,tresenja... opet nista) Takodje stalno pokazuje kako e zaglavio sa stampanjem neke glupave strane i nakon restartovanja Ima li neko ideju kako ovo sra,.. da nateram da radi inace ce neko cigance da mu se obraduje a meni ima da izbije kolko evra puta za glupost |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2011 u 03:41 |
|
A zamena kertridža?
A šutiranje po sobi i bacanje sa ramena? Ćera moja ima isto jedan blesavi HP univerzalac i neće ni da bekne jer mu je crko kertridž u boji. Umesto šutiranja i bacanja s ramena, ja joj kupio laserski, pa kad stane, bar znamo šta mu je, prazan toner. A ja imam noviju HP "kutiju za lebac", izvadih mu mast punjenjem kertridža, zabudali se i on al' mu stisnem dugme za paljenje 20 sekundi i restartujem komp. i opet šljaka. Ažurirao Movie Master - 19.Srpanj/Jul.2011 u 03:49 |
|
![]() |
|
fiko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Ferrari Fan Pridružen: 27.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Bački Petrovac Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2011 u 11:29 |
|
Ja sam imao sličan problem, crko kertridž u boji, to sam rešio tako što sam u podešavanjima namestio da radi samo sa crnim (nisam imao para za novi) sada radi, normalno to ti je varijanta kod koje možeš samo da štampaš tekst (ja svakako ne štampam slike, puno se troši toner)
|
|
|
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2011 u 18:04 |
|
nisu ketridzi menjao,punio,vadio ..... ima da ide u kontejner po svem sudeci |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fiko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Ferrari Fan Pridružen: 27.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Bački Petrovac Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2011 u 19:03 |
|
Ima još jedna mogućnost, resetovanje kertridža. Ne znam koje imaš, (pogledao sam na netu da ti odgovaraju 21 i 22), postaviću uputstvo koje ja imam za punjenje i resetovanje pa ako ti ni to ne pomogne... cigančići će se radovati.
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2011 u 22:59 |
|
ako ga ne zeza posle toga oko compatibility. Meni su dopunjeni crni kertridz dali da probam i nece ne radi, kaze incompatibility...., kao otkazala elektronika, pa san kupio novi.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |