| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La piel que habito aka The Skin I Live In (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La piel que habito aka The Skin I Live In (2011)Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2011 u 19:52 |
La piel que habitoakaThe Skin I Live In (2011)Žanr: Drama Režija: Pedro Almodovar Jezik: Španski Uloge: Antonio Banderas, Elena Anaya, Blanca Suárez, Marisa Paredes Premijera: 17. avgust Almodovar svoj novi film opisuje kao "horor priču bez vrištanja i šokova". Banderas glumi uglednog plastičnog hirurga koji, od kad mu je žena izgorela u saobraćajnoj nesreći, opsesivno radi na razvijanju veštačke kože koja je mogla da je spasi. Uspeva da patentira kožu toliko superiornu da štiti od napada svih vrsta. Da bi došao do ovog pronalaska bila mu je potrebna beskrupuloznost, saučesnik i ljudsko zamorče. IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1189073/ Ažurirao CSInvestigator - 15.Lipanj/Jun.2012 u 01:24 |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2011 u 01:32 |
|
prevod najavio bobiska |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2011 u 20:20 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2012 u 01:29 |
|
Odličan film! Zadovoljna sam, vreme je jednostavno proletelo... A Almodovar ima toliko bolestan um da ga treba smestiti u Lazu
Sviđa mi se kako se poigrava sa gledaocima sve do trenutka otkrovenja kad zastaneš i kažeš u sebi: "U, jbt" Ne sviđa mi se samo kraj, trebalo je to malo upečatljivije da bude, ovako dobija 8/10 ![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
protectore
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2019 u 00:51 |
|
Mracan film koji vas definitivno nece ostaviti ravnodusnim. Ili cete biti odusevljeni ili razocarani ali definitivno šokirani prikazanim. Da li je mocan? Itekako. Da li bih mogao da ga preporucim? Ne svakom jer je u najmanju ruku "uvrnut".
Ažurirao protectore - 28.Svibanj/May.2019 u 21:47 |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2376 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2021 u 02:11 |
|
Jedini film koji gotovim od Almodovara.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |