| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bad Teacher (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bad Teacher (2011)Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 13:45 |
|
Bad Teacher Opis: Elizabeth (Cameron Diaz) je nastavnik, ne samo da psuje, i da se ponaša nedolično ona pije, tuče se i mnogo štošta. Ali kada je ostavi verenik, ona odluči da pridobije bogatog, zgodnog profesora (Justin Timberlake). Međutim ima konkurenciju od strane energične kolegenice (Lucy Punch). Stvari postaju komplikovane kada komplikovani, sarkastični profesor (Jason Segel) počinje da gaji osećanja prema Elizabeti. Posledice njihove lude šeme utiču na studente, ostale kolege ali i na njih same a obrazovanje odlazi u smeru koji oni ne mogu da predvide. Režiser: Jake Kasdan Scenario: Lee Eisenberg Gene StupnitskyGlumci: Cameron Diaz Justin Timberlake Jason Segel Lucy Punch John Michael Higgins Molly Shannon Eric Stonestreet Phyllis Smith Thomas Lennon Noah Munck Žanr: Komedija Trajanje: 92 minuta info: recenzijafilmova.com |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 03:32 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2023 u 18:01 |
|
Tja, posle toliko godina i ne stoji baš najbolji. Ali, ko nije već gledao...
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2023 u 18:37 |
Ja.
Jednako kao i sa Titanikom, ne pada mi na pamat dirati u negdašnje mejstrim razvikuše. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |