Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Serije na DVD-u
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Serije na DVD-u

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Serije na DVD-u
    Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2004 u 14:39

Tražim bilo kakve serije na DVD-u za razmjenu nudim spotove, DVD i DivX filmove.Evo nekih ako netko ima:

Friends

South Park

Band Of Brothers

Shogun

Simpsons

Buffy

CSI Las Vegas

Futurama

Malcolm In The Middle

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2005 u 19:31
Dali netko zna kakav site gdje bi mogao provjeriti koju su serije do sada izašle na DVD-u, tj. koje sezone serija.Probao sam na IMDB-u ali ne snalazim se baš.

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2005 u 23:21
ne mogu ti nazalost pomoci, ali i mene zanima koje videoteke u ZGu imaju bilo kakve serije, sa ili bez hrvatskih titlova... cuo sam za neki Pauk - ima li internet adresa?
Na vrh
vjex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2005 u 00:32
ex, pauk je jedna od najboljih videoteka u ZG, ima jedna blizu mene pa mogu ujutro provjeriti. Mene isto zanimaju serije. Nema ju net stranicu
Na vrh
vjex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2005 u 01:39

evo zgodne stranice pa uživajte  

http://www.tvshowsondvd.com/releaselistshows.cfm

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2005 u 08:19
ma bas si srce vjex

molim te provjeri pa napisi sto sve imaju... samo daj napisi koja je to ulica? i hvala na linku

Ažurirao eXecutioner
Na vrh
vjex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2005 u 14:52

U Pauku imaju samo Sopranos (cijela 3 sezona i pola 1 sezone) i Sex i grad cijelu 6 sezonu. Sezona je na oko 5 diskova. Teško da ćemo negdje naći serije u videotekama jer kažu da baš nema previše interesa. A ako netko takve videoteke zna bilo bi dobro da ovdje piše

Inače adrese Pauk videoteka su Horvaćanska(Vrbani),Maksimirska 98, Ozaljska 114,Drage Gervaisa 5(Špansko).

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2005 u 14:57
daj jos saznaj koliko je posudba i da li ti posude cijlu sezonu na recimo 5 diskova ili je neka posebna cijena? hvala ti puno

inace i mislio sam da imaju samo Sopranose i Sex i Grad, ali sam mislio da jos imaju i Smallville... znaci samo pauk ima serije?

lose, lose...
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2005 u 16:24

--------------------------------------------------

Ažurirao Master

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2005 u 16:31
svaki disk posebno? wau... dosta je onda to... nego reci mi mozes li to snimiti na dvd-je i snimiti mi? neki trejd da obavimo? javi na pm...
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2005 u 21:14
Probat ćemo nešta...

Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 01:16
imam ti ja ove:

===================================================================================
BURNT - Sopranos          Season02     Episodes   *full* DVD [6] [DVD ]
BURNT - Band Of Brothers     Season01     Episodes   *full* DVD [5] [DVD ]
BURNT - Blue Planet          Season01     Episodes   *full* DVD         [DVD ]

bralemoj@yahoo.ca je kontakt
Halo Bing, kako brat?...Cijena?! Prava sitnica!
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2005 u 09:30
imali netko "Seinfelda" ali na DVD-eu? ne divx.
Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2005 u 22:53
Pozdrav,

imam ja nesto od serija:
Kralja Queensa 1-2, Buffy 1-5, True Calling sa Faith iz Buffy, Angel 4, Charmed 5 i 6, nesto Stargate-a, popis vam je na :

http://www.titlovi.com/forum/forum_posts.asp?TID=4465&PN=1

Inace u Njemackoj i okolici (salim se) je izaslo gotovo sve sto ima izici, Buffy, Sex And The City, Angel, 24, sve verzije Star Treka, Simpsonsi bas sve samo mi kasne sa Charmed, izasla je tek prva sezona.

Ako nekog zanima, neka mi se javi na mail: emilfriedrich@yahoo.de

Molim samo oni koji postuju neke normalne rokove slanja i koji salju preporuceno kao i ja inace ne mijenjam i ne saljem. Izuzetno sam korektan i sa ljudima sa kojima sam do sada mijenjao nikada nisam imao problema, ovim putem im se zahvaljujem i pozdravljam ih.
Mjenjam i saljem samo u Hrvatsku.
Pozdrav svima!
emil
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2005 u 23:00
Originalno postovano od strane Master Master piše:

Dali netko zna kakav site gdje bi mogao provjeriti koju su serije do sada izašle na DVD-u, tj. koje sezone serija.Probao sam na IMDB-u ali ne snalazim se baš.

provaj na amazonu

oni imaju sve sto je izaslo na dvd-u

tv tome - najbolja stranica vezana za serije - apsolutno sve o pojedinim serijama: opis, postava, ispis epizoda, koje su sezone izasle na dvd-u, novosti...

Ažurirao Jonnzy

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2005 u 23:04
da li neko ima na dvd-u Only Fools And Horses Sezonu 7 /Mucke/ i Allo Allo Sezone 3 i 4?

member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2005 u 09:35

------------------------------------------------------

Ažurirao Master

Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2005 u 13:33
Originalno postovano od strane Master Master piše:

ablincoln ti ima dosta serija...

znam vec sam se dosta s njim mjenja

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tonka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2005 u 20:29

Jel  ima netko Smallville sez 1 i 2 šta su izdane na DVD-u (svaka na po 6 DVD-a),vidio sam to u par videoteka.

HR.TITLOVI ZA SERIJE:
http://groups.yahoo.com/group/serijezg

SERIJE (divx,DVD):
http://serije.blog.hr

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2005 u 23:23

Smallville - Season 1 - 6dvd + HR titl dvd-copy

Smallville - Season 2 - 5dvd + HR titl dvdcopy ...fali mi još 1dvd da bude kompletno.

PS. Tražim HR titl za smalville season 3, možda ako netko ima. 

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.