Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PROBLEM sa player-om
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PROBLEM sa player-om

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
filip-djurovic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filip-djurovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PROBLEM sa player-om
    Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2011 u 23:38
POzdrav.. Imam problem,sa player-om.. tj. ne znam sa chim.. :) Ali... Kad' pustim film,u mom sluchaju,preko bs-player-a,ili mv2,sve je ok,dok' je na malom prozoru,chim uvecam sliku,tj. stavim preko celog ekrana... Deshava se,da mi filmovi seckaju,kasne,zvuk se ne uklapa.. A chim vratim na mali prozor.. Sve je ok... Da li neko zna,kako da reshim ovo.. ? Hvala...
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 00:09
Post premešten gde treba, bez ankete.

Napiši osnovne podatke o svom kompu. (procesor, grafička, ram...)
Liči na zauzetost procesora i lošu grafiku, ali...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filip-djurovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 00:18
Pa nemam pojma.. :/ Pre je bilo sve ok.. Pre Reinstala Windows-a.. :/

Intel (R) Pentium(R) Dual CPU T3200 @2.00GHz 2.00GHz

Ram : 2GB

Grafa : standard VGA Graphic Adapter 256 mb...
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 00:30
Ne bi smelo da se dešava. Otvori task manager i pogledaj procese, koliko ti koji od njih zauzima procesor i memoriju. Sve što ti izgleda nenormalno (najčešće ide od 0-5 pa do 100% zauzeća procesora) eliminiši, pa onda vidi kako će se ponašati plejeri. Možda ti je instalirano nešto što ne bi smelo da bude, obično maliciozni softver, zamaskiran kao nešto korisno. Grafika ti je integrisana ili? Mada, bez obzira na to trebalo bi da normalno pušta video materijal. Možda problem sa kodecima?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filip-djurovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 00:40
Pogledao sam sad'... Nemam nishta spec. CPU Usage mi se vrti oko 9% :/ Stvarno ne znam....

Da. Grafa je integrisana..

A codec's.. Pa ne znam.. Skinuo sam one,koje mi je BS player ponudio.. :/
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 10:57

HD ili divx?

Pre reinsttalacije sistema si gledao avi, a sada mkv, pa sugava graficka ovo-ono...?

Ako nije to, ubaci nove drivere za graficku.

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 11:10
KM player i sve je ok....
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.