| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
TRZANJE FILMA NA KUCNOM KINU |
Odgovori
|
| Korisnik | |
exned
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 22.Svibanj/May.2009 Lokacija: bih Status: Offline Points: 126 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: TRZANJE FILMA NA KUCNOM KINUObjavljeno: 21.Svibanj/May.2011 u 17:59 |
|
E ovako, downloadovao sam film u avi(701 MB) formatu...da bi vam pobliže objasnio ,otisao sam na desnim klikom na film>properties>sumary :
IMAGE Width 544 pixels Height 288 pixels Audio Duration 1:55:44 Bit Rate 104 kbps Audio format MPEG Layer-3 VIDEO Frame rate 25 frames-second Data rate 103 kbps Video sample size 12 bit Video compression XVID .....ZATIM sam ucitao film u TMPGENC, stavio prevod i kao otput izabrao DVD format(kao target size stavio sam negdje oko 1500 MB (?)<<< ovo sam proizvoljno stavio, malo mi je ovo "target size" konfuzno/ne razumijem se bas koliku velicinu filma da stavim/.... zatim se odradio proces pretvaranja filma ..nakon toga sprzim film na DVD i ubacim u kucno kino....problem je sljedeci; dok gledam film osjeti se trzanje slike ( sad ne znam u cemu je fazon )...buduci da film, dok ga gledam na pc-u bude sasvim oK! Dakle, trznje se se osjeti i kvari ugodjaj na kucnom kinu! Ovo mi se isto zna desiti kada uzimam filmove iz videoteke( a da bi provjerio da problem nije u mom kucnom kinu, odnesem film kod rodjaka i probam kod njih....ista stvar se desava! e sad u cemu je fazon....jel mozda u tome sto sam avi pretvorio u dvd i stavio mu preveliku velicinu,ili mozda zbog toga sto sam kao OTPUT format trebao staviti DIVX |
|
|
Nedo
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |