| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem?? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Problem??Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2011 u 23:27 |
|
Neznam jednostavno ako netko zna kaj je sad hvaLa mu;neznam(evo ni zareze nemogu radit);jednostavno mi se sve pomrdalo sa kompom i to prije nekig " dana kada sam Ćistio tipkovnicu!Kad stisnem capslock za velika slova;onda mi Piše mala;a kad stisnem za mala slova piŠe mi velika??
neznam jel to do tipkovnice;miša;kompa samoga;neznam jednostavno riješit problem;lagano me izluđuje!!nemogu zareze radit;toćku nemogu stavit;samo mi da dvotoćku; kad idem gledat i otvarat teme;otvara mi svaki prozor posebno(http://img195.imageshack.us/i/aasasasasasas.png/) a ne normalno;pa da ga onda ;kada vidim temu;vratim sa back i to je to;svaki posebno;evo i na slici se vidi ovdje u zagradi!! radio sam i sistem restore(neznam ni ja koliko puta veĆ);ništa;isto;kada upalim komp ovo mi pokaže kada stisnem na firefox da bi na internet otišao(ćim stisnem na ikonu od Firefoxa;automatski mi oznaĆi još par ikona i jednostavno nemogu na internet ![]() ![]() ![]() ![]() ;evo i slike za to http://img841.imageshack.us/i/aaaaaus.png/Neznam ako netko zna u ćemu je problem hvala mu puno;jel ovako ću popizdit!! KaŽem to mi se poćelo događat kada sam tipkovnicu ćistio(micao sam tipkice od tipkovnice i ćistio i brisao ispod njih;ali vratio sam ih na mjesto tako da neznam da je to problem;ali to mi se događa od kada sam ćistio tipkovnicu;možda se nešto pomrdalo tu hmm;neznam)!!??!!?? pomoć!? |
|
|
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2011 u 03:39 |
|
Jedna od tipki ti je možda zaglavljena u pritisnutom položaju ili kratkospojen kontakt na štampanoj ploči, barem meni na to liči. Rasturi celu tastaturu, obriši je lepo svuda alkoholom i vrati sve na svoje mesto, zatim isprobaj svaku tipku i njenu funkciju. To bi valjda trebalo rešiti problem. Pozajmi od prijatelja tastaturu radi prethodne provere, da ne rasturaš badava.
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2011 u 13:33 |
|
Hvala na odgovoru,budem probao to napravit,moguće da je koja tipka ostala zaljepljena pa zeza kontakt i to,ok hvala!
![]() Ima ko mali čepići ispod svake tipke(gumeni su) i moguće da je ostao koji zaljepljen ili nešto pa ga sad zeza to,raskopat ću tipkovnicu i oprat te čepiće i dobro ih osušit suhom krpom,neka stoje malo na sušenju i probat onda,moguće da je ostalo ljepljivo ispod pošto sam tim baby maramicama vlažnim brisao ispod,a one su mokre i ljepljive da!! Pozz! |
|
|
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2011 u 03:03 |
Toćno tako sam napravio,raskopao je cijelu,al baš cijelu tipkovnicu,šerafiće sve,tipkice poćupao vanka,oprao plastiku,tipke,ispod tipki one male gumene pizdarijice šta se nalaze,oprao u toploj vodi,dobro pobrisao i osušio,kontakte koji su na foliji od svih tipki pobrisao alkoholom,vratio sve lagano nazat,sastavio kako se spada i sada šljaka sve ok!! ![]() Hvala Movie na info. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2011 u 11:37 |
|
A šta misliš da sam ja uradio kad sam prosuo punu šolju (tripple dose)
kafe na svoju tastaturu, a? Iskustvo je iskustvo. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |