Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pisanje privatnih poruka za više primatelja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pisanje privatnih poruka za više primatelja

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pisanje privatnih poruka za više primatelja
    Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 13:49

Je li moguće napisati privatnu poruku i poslati ju većem broju korisnika?

Ako trenutno nije moguće - može li biti omogućeno?
Ako je moguće - kak to činim? Palo mi je na pamet razdvojiti imena korisnika znakom ";", kao kad šaljem e-mail većem broju primatelja, ali nisam to učinio - odlučio sam prvo postaviti pitanje.

Ne tražim nikakva objašnjenja (o sigurnosnim problemima, strahu od SPAMa i sl.), ako administratori kažu NE! - meni dosta. Wink

Isto tako, ne bih ni ja javno objašnjavao zašto postavljam ovo pitanje, ako ne moram, mogu objasniti u privatnoj poruci.

Hvala za vrijeme i odgovor i tak to...

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2011 u 20:58
ja sam pokušao dodati dva razna imena i ne može, jedino možda sa tim točka zarez
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 08:29

Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

jedino možda sa tim točka zarez

OK, bit ćeš moj pokusni kunić. LOL
Imamo li drugog dobrovoljca?

Inače, osjećam se baš doživljeno! Big smile

Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 08:45

Originalno postovano od strane trash trash piše:

OK, bit ćeš moj pokusni kunić. LOL
Imamo li drugog dobrovoljca? 

Sam sam odabrao drugog dobrovoljca, korisnička imena odvojio znakom ";", dogodilo se ovo:

Dakle, ne prolazi, barem ne na ovaj način.

Pretpostavljam da uopće nije moguće, a bilo bi mi drago da dobijem i takav odgovor. Ne tražim da se to omogući pod svaku cijenu, tražim samo odgovor. Također, shvaćam da je pitanje manje bitno, radi se o nekoj dodatnoj mogućnosti, a ne o jednoj od glavnih funkcionalnosti stranice, tj. foruma. Nigdje neće svjetliti neka crvena lampica zbog ovoga. Kad netko naleti, odgovorit će.

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 10:17
Koliko mi je poznato, "grupna" poruka se može poslati samo grupi sa istim statusom (npr. extreme memberima i to svima, a ne samo nekima).
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 10:45

To bi bila masovna poruka. Big smile Tongue

Hvala na odgovoru!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 16:13
Originalno postovano od strane trash trash piše:

Isto tako, ne bih ni ja javno objašnjavao zašto postavljam ovo pitanje, ako ne moram, mogu objasniti u privatnoj poruci.

Čekam tvoj PM.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,230 sekundi.