Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Vicevi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razočarenje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Razočarenje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Razočarenje
    Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 11:43

Pita učiteljica: djeco, koji se dio tijela moze uvećati do 7 puta pri velikim uzbuđenjima?

Marica se zacrveni, a Ivica kao iz puške: zjenica oka učiteljice.

Učiteljica: - bravo Ivice…, a ti ćeš se Marice u životu jako razočarati

LOL

Ažurirao Gajtana - 08.Ožujak/Mar.2011 u 11:44
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 12:38
LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 12:40
Da, danas smijete i ovakve feminističko-uvredljive viceve postavljati... LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 12:51
LOL
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 13:19
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Da, danas smijete i ovakve feminističko-uvredljive viceve postavljati... LOLLOLLOLLOL

koristimo priliku LOL
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 13:27
Originalno postovano od strane Gajtana Gajtana piše:

koristimo priliku LOL

Vidim... LOLLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 18:34
LOLLOLLOLLOL

p.s. koleginice, pošto je naš dan, da izbrišem kolegine postove iz teme? LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
inass18 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj inass18 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 19:09
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

LOLLOLLOLLOLp.s. koleginice, pošto je naš dan, da izbrišem kolegine postove iz teme? LOLLOLLOL

Futuristic lover. Different DNA.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 19:21
Ne zaboravite da jedna od mojih ličnosti danas isto slavi 8. mart... LOLLOLLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 19:29

Ne zaboravite da jedna od mojih ličnosti danas isto slavi 8. mart... LOLLOLLOLLOL

Samo trećina...kad preuzme svih 100% javi nam se LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 19:30
Svejedno, ne dam da mi se brišu postovi. Ubrojit ću ih onda duplo tamo u listi spamerskog vrha!! To me želiš bojkotirati da te ne prestignem... LOLLOLLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 19:34
Ne daš? Ček...meni to zvuči kao izazov? Koleginice - od vas zavisi ... samo jedan vaš mig i odeeeeeee 30procentna drugarica LOLLOLLOLLOL

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 19:36
Znaš, puno si mi se više sviđala kad nisi imala narandžaste zvjezdice... bojaIjeca

Bila si više priklonjenija narodu i spamu! Ovi gore su te iskvarili... LOLLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 20:39
Ja sam i dalje naklonjena spamu i igri...zamisli samo kakve sve opcije za igru sad imam... vestichica

(razumem ja da se tebi moje opcije ne sviđaju, ali u današnje vreme svako sebe prvo gleda vestichica)

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 20:42
LOLLOLLOL

Kako bi moj tata rekao: Svaki svetac seb' ruke okren'o... LOLLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 22:48
Tata ti je mudar čovek Smile

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 23:44
Pa... Dalo bi se raspravljati.. LOLLOLLOL

On često primjenjuje tu svoju filozofiju...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.