| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La ragazza del lago AKA The Girl by the Lake (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La ragazza del lago AKA The Girl by the Lake (2007)Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 23:23 |
|
La ragazza del lago (2007)
http://www.imdb.com/title/tt0770829/
Režija: Andrea Molaioli
Ažurirao kvrle - 26.Ožujak/Mar.2026 u 17:20 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 23:25 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 09:33 |
|
Što kaže Jox da mu je L'ultima notte di Amore dosadnjikav, kako bi tek sa ovim izašao na kraj.
Devojka je nađena mrtva kraj jezera uspavane planinske varošice, naš inspektor - nazovimo ga Slobodan Aligrudić, zapravo uvek sjajni Tony Servillo, šparta varošicom od duše do duše,propituje,razmišlja, sve u gotovo krupnim televizijskim čovek na čoveka kadrovima, ne bi li otkrio šta joj se i zašto dogodilo. Mene to nešto i nije odveć zanimalo, no pravio sam se nekako zainteresovanim, liči mi Servillo tu na Aligrudića koji mi nedostaje, pa sam se pravio da je to on, likovi su mi svejedno bili nezanimljivi, sam tok te i takve istraga izrazito dosadan, na kraju ipak dobio kakvu-takvu ljudsku priču, o unesrećenim porodicama, o teretu, suštinski antiklimatično, no hajde de, rekosmo da to inače nije moj broj. Da bih eventualno uživao u nekom sledećem filmu, moram se ponegde i smoriti. Najkraće, sve ovo suviše liči na epizodu kakve prosečne televizijske serije, prosto mislim da film kao takav zaslužuje više.
Ažurirao puppet_master - 04.Lipanj/Jun.2024 u 09:40 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 10:08 |
|
Ovo nisam gledao, nešto mi se čini da je po romanu ali da je
novrveška autorka u pitanju , tj. da nije Italijanka, možda grešim, pikiram
roman `Nevesta iz Mumbaja`. Ovde nekad ima problema, moje mišljenje, nekad
pretoče u mini-seriju, a može komotno da bude film, a nekad deluje da je
epizoda serije, da ne grešim dušu bilo i odličnih ekranizacija,
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 10:17 |
|
Meni se čita Kundera, iako mi se kako dani teku ta želja sve više tanji. Te skandinavske triše nisam odveć ispretumbao preko očiju svojih. Karizi je poluinteresantan, možda nastavim njegove triše kada smo već kod Italije. Meni zapravo poviše trebaju storije poput nekadašnjih francuskih filmića, doduše bilo je toga i u Žabariji, aman više sa nekakvim junacima u nevolji koji se nešto (po merilima nekog sumanutog društva) iskupljuju na kraju, pa je sve tobože pravedno i ispravno. Di su oni što uzmu na kraju i lovu i cicu i zaEbu pubove?
A ono istražitelji, ubice, tajne zaseoka, na kraju mUrtav ko treba da je mUrtav, ili makar u'apšen, to mi biva sve dosadnije. Idem ' pustim Crno bijeli svijet
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 11:53 |
|
Jeste van teme, interesuje me od od karim Fosum `Nevesta iz Mumbaja` Vračarac je pomenuo ,pa biće prilike. Ne bih sad mogao Kunderu nikako, opekao sam se skoro sa jednim skandinavskim trilerom, obnovio Dinu i opet mi je prijala, i šta mi se sad čita zanimljivo Frederik Pol `Kapija` ne znam zašto me vuče da ponovim, mada to se menja iz meseca u mesec.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 14:14 |
I moja ludost ima granice pa sam ga preskočio i ne mislim se s njim baktati u ovom životu. Ali Neidentificat nisam preskočio. Ček da napišem. |
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2026 u 10:27 |
|
Zanimljivo da je film dobio mnoštvo nagrada, a i nije baš nešto što mora neizostavno da se pogleda. Baš kao što Puppet napisa. Jeste, glavni glumac ličči na Aligrudića, mada je meni prva asocijacija kad sam ga ugledao bio Luj de Fines, pa se na trenutak zapitah otkud on u jednom krimiću...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |