Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Novi divx  filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Novi divx filmovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
™DeJaN™ View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ™DeJaN™ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Novi divx filmovi
    Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2004 u 09:48

Novi filmovi na prodaju -- National Treasure

-- Soul Plane

-- Paparazzi

-- Taxi n.y.c remake

--itd itd

Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2004 u 22:24
Bok,
zanima me cijena i odakle si?
emil
Na vrh
™DeJaN™ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ™DeJaN™ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2004 u 07:15

Iz Melburna--  care cena zavisi ako se placa u $ onda ovako filmovi su u divx formatu ako hoces 1 film na cd  je 5 dolara australiskih ako hoces 3 filma na dvd u divx for onda je cena 10 dol

Normalno mozemo se sve dogovoriti kako i sta koa si zainteresovan ima i igrica za PS2 -- XBox -- gamecube i PC

Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2004 u 09:45
a ja mislio da se zezas da si iz AU... ;)
Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2004 u 19:52
Hvala ti onda prijatelju, ali ni mi nismo ovdje toliko zaostali, bude bilo, malo kasnije, no ipak bude, mozda su to cijene za vas, no za nas nisu, cisto bacanje novca.
lijep pozdrav, hvala na odgovoru
emil
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2004 u 21:47
emila, ja cu ti nabaviti dvd rip... samo kad dode... ;)
Na vrh
™DeJaN™ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ™DeJaN™ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2004 u 07:44
A dobro sta da radim kad se cene krecu tako to je jos veoma ispod cene za ovde a i tamo ja neznam koje su cene mozes li mi objasniti koliko vi placate jeddan film
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2004 u 13:39
care malo si predaleko dok ti filmovi dodju vamo mi ih vec mozemo nabaviti na divxu i to dvd ripove jel tako raja
Fission Maild
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2004 u 16:41
tako je care... ;)
Na vrh
Sa'angreal View Drop Down
Active member
Active member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2004 u 22:34
sem National Treasure-a svi filmovi su vec odavno bajati, bar kod nas u Beogradu
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2004 u 18:28
ma ja vecina toga ima vec jaro nema ti od te razmjene nista kad si daleko sta se tu moze to dok posaljes vamo pa dok to dodje itd izadje te poskupo a mi nabavljamo filmove (barem ja) po cijeni od 1 eura
Fission Maild
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.