| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Enchanted April (1992) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Enchanted April (1992)Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 15:44 |
|
Enchanted April (1992)
IMDB Režija: Mike Newell Po delu: Elizabeth von Arnim Adaptacija: Peter Barnes Glavne uloge: Polly Walker, Miranda Richardson, Lottie Wilkins, Joan Plowright, Alfred Molina, Jim Broadbent, Michael Kitchen Žanr: drama Zemlja porekla: UK Jezik: engleski, italijanski Priča prati četiri Engleskinje koje, zasićene sivilom engleske klime, odlučuju da otputuju u sunčanu Italiju, u aristokratski zamak na obali. Gđa Arbuthnot i gđa Wilkins se upoznaju nakon što obe pronalaze isti oglas o izdavanju vile. Povezane sličnim nastojanjima da spasu uzdrmane brakove, odlučuju da iznajme vilu. Zbog visokih troškova izdavanja potrebno im je još "cimerki" i tako se udružuju sa gđom Fisher i gđom Caroline Dester. Dok je gđa Fisher bila razdražljiva starija gospođa, gđa Caroline je bila žena nesvakidašnje lepote, ali tiha i rezervisana. I pored totalnih razlika u karakterima, njih četiri ipak uspeva da spoji neverovatna lepota Italije i osećaj mira koji pronalaze u okolnim pejzažima. Sve uspevaju da se osete ponovo mlade i uspevaju da povrate veru u život i u ljubav... Prevod radi micky978 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2011 u 17:59 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |