| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Way Back (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Way Back (2010)Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 21:52 |
|
The Way Back (2010)
![]() IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1023114/ Žanr: Drama Režiser: Peter Weir Glavne uloge: Jim Sturgess, Colin Farrell, Ed Harris Opis filma: Mala grupa osuđenika različitih nacionalnosti kreće u odvažno bekstvo iz sibirskih logora posle Drugog svetskog rata, pokušavajući da preko pet zemalja stigne do slobode. Youtube: Tekst preuzet sa stranice happynovisad.com Prevod radi reggae78 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 22:40 |
|
jedva cekam bolji snimak. Ovakve filmove bih gledao svaki dan. Jos uvek mi je u pamcenju So weit die Füße tragen 2001, fenomenalan film.
|
|
![]() |
|
BaglyasPeter
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 00:27 |
|
So weit die Füße tragen je stvarno fenomenalan film, ovo ću garant skinuti.
![]() Volim filmove ovakvog žanra. ![]() |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2013 u 23:39 |
|
Konacno pogledah i ovaj film. Sta reci, odusevio me je. Nisu prikazali sta se dalje desilo Farelu i Harisu, ali bas su dosta i prikazali koliko je moglo u jedan film. Kad bi neko napravio seriju od ovoga, da sve pretstavi kako je bilo, bilo bi super. Prezadovoljan sam od filma, 10/10.
|
|
![]() |
|
ernad-fakic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2018 u 20:09 |
|
Upravo sam odgledao film i mogu reći da je dobar!
Fascinantna je to priča, koja je maltene, kao što kaza admin, mogla da bude polako ispričana TV serijom u nekih 10-tak epizoda. Ovako se radnja razvija malo brže što ja baš i ne volim, ali u filmu od 2h, ne može se više ni ispričati. Kome ne smeta malo brža radnja, svakao će užuvati u prelijepom preživljavanju i avanturi. 8/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |