| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
AUTO GORDIAN KNOT v2.55 PROBLEM |
Odgovori
|
| Korisnik | |
exned
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 22.Svibanj/May.2009 Lokacija: bih Status: Offline Points: 126 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: AUTO GORDIAN KNOT v2.55 PROBLEMObjavljeno: 12.Veljaca/Feb.2011 u 01:04 |
|
Imam jedan problem....kad ubacim VOB fajl u ovaj program i odredim izlazni folder, i kad proces pretvaranje u AVI faj bude zavrsen - NE MOGU da nadjem folder..tj , ja taj folder vidim iz Auto Gordian Knota, ali nikako ne mogu da ga nadjem na D disku( na kojem sam odredio da bude izlazni folder)...
ako mi moze iko pomoci, bio bih zahvalan moze li biti ovo problem do nepravilno instaliranih codeca, buduci da mi windows media player nece da učita VOB fajl??(tj, pojavluje mi se crveni iks) |
|
|
Nedo
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2011 u 12:38 |
Jesi li pokusao otvoriti "VTS_NN_N.IFO" u wmp (windows media player)? Znaci, desni klik meni iznad VTS_N_N.IFO i Open With... A za Auto Gordian Knot, proveri neki folder u My Documents i slicno. |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2011 u 14:12 |
|
AutoGK ima dva polja u gornjem delu. Prvo je za odabir IFO (ako je u pitanju pun DVD) ili VOB fajla, a drugo je za određivanje foldera (tu možeš da vidiš gde ti je u stvari bacao rezultat) u kome će biti avi i njegov naziv. Obrati pažnju da kod određivanja imena avi fajla obavezno staviš tačku i avi iza imena (npr: Film.avi), inače ćeš dobiti fajl bez ekstenzije ili još gore, nećeš dobiti ništa.
Ako ti WMP ne otvara VOB fajlove, moguće je da nemaš mpeg2 kodek. Instaliraj "CyberLink PowerDVD" koji pri instalaciji instalira potrebne kodeke za DVD, a i kudikamo je bolji DVD plejer od WMP-a. Međutim, nije besplatan - pa ćeš morati da se snađeš. |
|
![]() |
|
exned
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 22.Svibanj/May.2009 Lokacija: bih Status: Offline Points: 126 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 12:41 |
|
fazon je u tome sto sam ja sve uradio ( ne moram ja upisivati tački i ekstenziju "avi") , sve je to automatski uradjeno..medjutim , imao sam VOB fajl na D disku , i kad sam taj fajl ucitao u AUTOGK , odredio sam da konacni fajl bude OPET u D disku...i sta se desilo.proces pretvaranja se zavrsio i ja odem u D disk , kad nigdje AVI fajla...medjutim kada pokrenem AUTO GK i pritisnem OPEN u D disku ( iz AUGO GK-a) vidim TAJ KONACNI FAJL!!!
I onda sam skontao da iz AUTOGK-a preimenujem taj konacni fajl, isjecem ga u My documents, kad ENO, KONACNI FAJL JE VIDLJIV!!! Cudno,zar ne?! Ovo mi se nikad nije desilo...sigurno se nesto zeznulo jer sam prije nekoliko dana vrsio reinstalaciju...a da napomenem, ovaj AUTO GK je PORTABLE!(ne znam ima li tu kakve veze) |
|
|
Nedo
|
|
![]() |
|
bayawiki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2011 u 18:44 |
|
Ja imam s njime drugi problem. Kad na HRT-u prikažu neki dokumentarac ili film u formatu 16:9, a oni još uvijek titlove stavljaju van slike, kad obrđujem u AutoGK, uvijek mi, ali baš uvijek kropira i dio titla (odsječe doljnja djelove slova j, g, p.). Iako sam mu u postavkama zadao da ga ostavi kao izvornik tj. originalni (MPEG-2), on mi i dalje to radi. Pošto je to sitnica koja mene nervira, htio bih to riješiti. AutoGK volim, jer mi se pokazao jako dobar u odnosu na nemali broj ostalih koje sam probao. Ili mi netko može pomoći kako da riješim ovo unutar AutoGK, ili da mi preporuči neki drugi program. Zahvalan bio ja haug
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |