Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Wo De Ye Man Nu Yo 2 aka My Sassy Girl 2 (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Wo De Ye Man Nu Yo 2 aka My Sassy Girl 2 (2010)

Wo De Ye Man Nu You 2

Wo De Ye Man Nu You 2 (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

90 min

Režija:

Joe Ma

Scenarij:

Joe Ma
, Ho-sik Kim
, Yiu-leung Tong
, Seok-Min Choi
, Guangyuan Tan

Glavne uloge:

Bosco Wong
  >  Yang Guo
Lynn Xiong
  >  Shangzhen
Leon Jay Williams
  >  Jianyu
Jiong He
  >  Zhikai
Abby Fung
  >  Yongzhen

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Wo De Ye Man Nu Yo 2 aka My Sassy Girl 2 (2010)
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2011 u 02:08
Wo De Ye Man Nu Yo 2 aka My Sassy Girl 2 (2010)

Režija: Joe Ma
Glavne uloge: Leon Jay Williams, Lynn Xiong
Žanr: ljubavni/komedija
Zemlja porekla: Kina, J. Koreja
Jezik: mandarinski

Film paralelno prati dve ljubavne veze koje se povremeno ukrštaju.
Prva priča prati ozlojeđenu devojku, ostavljenu od strane svog momka. Ona želi da se, po svaku cenu, osveti momku koji je ostavio i zato nalazi novog momka koji joj usled bezazlenosti svog karaktera služi kao savršeno oružje da radi šta poželi s njim i da ga maksimalno eksploatiše u tu svrhu.
Druga priča prati malo drugačiji par - devojku koja se bavi borilačkim veštinama i momka koji se zaljubljuje u nju. Nevolja je u tome što njoj malo treba da se oseti uvređenom ili ugroženom pa se jako lako upusti u neku tuču. I pored burnog devojčinog temperamenta, njih dvoje ipak razvijaju poseban odnos pun emocija.

Prevod radi Kampfar

Ažurirao novy78 - 10.Veljaca/Feb.2011 u 14:33
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2011 u 00:31

Kampfar hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2011 u 13:41
Je l' gledao neko film? Utisci? Kampfar, bar ti. Smile
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2011 u 14:13
Originalno postovano od strane bagzi94 bagzi94 piše:

Je l' gledao neko film? Utisci? Kampfar, bar ti. Smile

Jako dobar, gledao sam doduše samo američki iz 2008me pre ovoga, nisam onaj iz 2001ve, ali sada kada uporedim, ovaj je 3koplja iznad Američkog.
Tematika je poznata, ali ono što se događa je extra LOL. Ima dosta smešnih situacija, pogotovu ako neko voli da gleda anime, videće mnoge scene koje potsećaju na scene iz crtaća.

Meni je sasvim dobar. Dominantne žene, kilavi muškarci, iživljavanje i tupave komične scene, mada ima i ozbiljnih... Sasvim ok.

Film će najviše da pogoduje nadrndanim ženskama LOL Clap

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2011 u 15:17
Hvala na odgovoru! Smile

Zvuči kao prvi deo, kineska verzija. Obavezno se gleda. Thumbs Up
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2011 u 02:27
Kampfar, ne bi bilo loše (ako te ne mrzi) da baciš makar neke dve rečenice o radnji filma. Na netu nema ništa o njemu, ili imaju neke bezvezarije.Ne znam kada će mi doći na red za gledanje, pa ono... bolje ti, ipak si merodavniji.

Ažurirao novy78 - 09.Veljaca/Feb.2011 u 02:28
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2011 u 13:17
Pa ima kao 2 priče, tj. veze.

U jednoj je besna ostavljena devojka, koja se ''ušemila'' (ovaj izraz sam ovde pokupio) sa likom koji deluje zatupasto ali je dobrica i koji je sve sluša kako bi se ona osvetila bivšem momku. A ona to pokušava na više načina, da ne kvarim detaljima. Ona naravno se nikako ne zahvaljuje liku na trud, nego ga samo muštra Dead, što bi se reklo ''kold bič''. - Hladni deo priče.

A druga priča je devojka koja se bavi borilačkim veštinama upada u šemu sa likom kome se ona dopala, pa on uglavnom zbog nje nadrlja u društvu jer njegova ženska voli mnogo da bije radi sopstvene a i zaštite momka. Naravno ako se oseti uvređenom, ona bije i svog momka LOL, ali kroz film stalno međusobno nadoknađuju i  kao nokat i meso su, pa čine - ''ljubavni deo priče''.

Međusobna povezanost parova je što su 2 ženske u srodstvu, pa se priča ukršta sa vremena na vreme. Ima mnogo različitih scena u filmu, mislim da nema dela koji je dosadan, tako da... ko voli nek izvoli.

Eto, ako tako može da se skrati radnja u par reči.

Ažurirao Kampfar - 10.Veljaca/Feb.2011 u 13:22

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2011 u 14:33
Hvala Kampfar.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,352 sekundi.