| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BS Player Kako dodati titlovi.com u sub online |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Grof Ban
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 02.Prosinac/Dec.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: BS Player Kako dodati titlovi.com u sub onlineObjavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 17:44 |
|
Pokušao sam pronaći na http://forum.bsplayer.com/ ali neuspješno.Ako netko zna kako promjeniti
URL od onih 3 zadanih ,ili dodati nekako dodati našu stranicu - to bi bilo predivno |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 17:59 |
|
ne znam koliko je to moguće, pošto su prevodi zapakovani..... ako sam te razumeo.... Hoćeš da učita direktno prevode sa sajta?
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Grof Ban
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 18:05 |
|
Da naravno BSPlayer koristi RAR filter za raspakiranje ja pokušavam ubaciti ili promjeniti postojeći URL u postavkama online subtitles a ne znam kako?
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 19:52 |
|
Nemas tu opciju za sada.
Za to treba se traziti od BS Player vlasnici da ubace tu opciju i dadaju nasi sajt u listu pri svedecu verziju ili dogradnju. S druge strane, kao i od uvek pobornik sam da ljudi dodju na sajt, otvore stranice i nadju potrebni titl, usput pogledaju koju reklamu i novosti na blogu, a i posjete forum. Nije to toliko tesko ili da trosi previse vremena, zar ne? Ažurirao prijatel-MKD - 31.Sijecanj/Jan.2011 u 19:57 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Grof Ban
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 20:25 |
|
Apsolutno se slažem,dapaće na ovom sam sajtu najviše naučioi rado ga posjećujem,ne samo zbog titlova
Ali tehnika napreduje pa zašto odbaciti i takvu mogučnost u jednom takvom popularnom alatu kao što je BS player. Milim da bi to bila velika reklama za naš sajt zar ne |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 20:44 |
|
Ne, nego male sajtove se ufuravaju tako da dodju do popularnosti.
Ta igra je ko ce se od koga na vecem stolu postaviti, a niko od nikoga ne zavisi tu. Bs player je popularan jer je kako tako dobar divx player, a nije najbolji vec samo najpopularniji i recimo najlaksi za pocetnike. Da bi kupio pivo ili cokoladu moras ili ici do maloprodaju da na ruku kupis je ili platis da ti taksista kupi i donese na vratima. Kad 99% nece platiti taksistu (bs playeru) da im donese na vratima, i on nece da trosi benzina. Kako sam ovo napisao Ali nema trenutno te opcije, a nije samo bs, vec ih ima prilicno mnogo. Kad bi se sve povezalo i redom kako treba funcioniralo, na vratima bi svi dobijali taksista koji nam donosi Blu-Ray disk s nastimanom prevodom.
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |