| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
One Eight Seven aka 187 (1997) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: One Eight Seven aka 187 (1997)Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 00:11 |
|
One Eight Seven aka 187 (1997)
SADRŽAJ Samuel L. Jackson je profesor Trevor Garrfield, zaposlen u srednjoj školi u New Yorku gdje umalo pogiba nakon napada učenika. Ovaj je pak odlučio ispoljiti svoje frustracije prebivši ga pločom s čavlima. Nakon nemilog događaja Trevor seli u Los Angeles gdje 15 mjeseci kasnije preuzima ulogu zamjenskog profesora u problematičnom razredu. Među njegovim učenicima su i KOS-ovci, pripadnici zloglasne bande pod vodstvom nasilnički raspoloženog Bennyja. Maloljetni nasilnik odmah mu objašnjava pravila igre ističući da ga ne poštuje ni pet posto. Atmosfera u kojoj maloljetničke bande vladaju školama koje se pak ne žele suočiti sa problemom sve više izluđuje Bennyja. Kada mu kolegica otkrije da joj je Benny prijetio smrću Trevor odlučuje stati na kraj mučnoj atmosferi te ulazi u sukob sa odmetnutim mladićima po njihovim, uličnim pravilima. PROIZVODNJA Icon Entertainment International,R U Dun Productions ZANIMLJIVOSTI 187 je šifra koju u Kaliforniji policija koristi za ubojstvo, a školske bande širom Amerike su je preuzele kao signal nastavnicima koje žele ubiti. Profesor koji radi u javnoj školi u Los Angelesu je napisao ovaj film. ŽANR Drama,triler TRAJANJE 119 min REŽIJA Kevin Reynolds SCENARIJ Scott Yagemann ULOGE Samuel L. Jackson...Trevor Garfield John Heard...Dave Childress Kelly Rowan...Ellen Henry Clifton Collins Jr...Cesar Sanchez (as Clifton Gonzalez) Tony Plana...Pricipal Garcia Karina Arroyave...Rita Martinez Lobo Sebastian...Benny Chacon Jack Kehler...Lary Hyland Jonah Rooney...Stevie Littleton Demetrius Navarro...Paco Ebony Monique Solomon...Lakesia Johnny Bogris...Barsek (as Yannis Bogris) Dominic Hoffman...Victor Martha Velet...Mrs. Chacon Method Man...Dennis Broadway TRAILER preuzeto sa filmski.net |
|
![]() |
|
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Svibanj/May.2022 u 02:45 |
|
Vrlo dobra kriminalistička triler drama i odlična gluma Samuela L. Jacksona. Film ima sličnu dodirnu točku sa Douglasovim klasikom "Falling down", baš kao tamo i ovdje je pojedinac željan mirnog života sustavom i okolinom doveden u situaciju pucanja i rješavanja situacija vlastoručno. Stvarno vrlo dobar film.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2022 u 15:28 |
|
Na žalost očekivao sam možda previše zbog prethodnog posta. Nije ovo ni Falling Down (1993) niti Big Bang (2007) ili drugi o prethodnoj mimozi koja pukne pa tamani sve što se mrda. Na žalost ovo je samo varijacija na temu razularenih učenika koji svoje komplekse i frustracije iskaljuju na nastavnicima. Kažem na žalost jer sam takvih situacija gledao prije, što po filmovima što po serijama, pa ovdje nema ništa novo za mene. Ako
dosad niste gledali ništa na temu gdje se državni školski sustav ne zna
nositi sa školskim zlostavljanjem, vandalizmom i nasiljem nego teret
pada na profesore, pogledajte. Bit će vam dobar, osim ako ste vi taj učenik kojeg treba pod hitno na goli otok (zašto su ga uopće ukinuli). Svejedno, umjesto ovog filma ja moram preporučiti na istu temu meni puno bolji Class of 1984 (1982). Jest sa manjim budžetom, bez poznatih faca i stilski malo više zastario, ali dvostruko brutalniji. Posebna preporuka aleksiyu jer je ovdje glavni lik profesor glazbe! Ažurirao JoxerTM - 07.Rujan/Sep.2022 u 19:40 |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2024 u 14:56 |
|
Ponovo sam odgledao ovaj dobar film
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2024 u 16:19 |
|
E, jes, Generacija 1984 - legendarni film!
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2024 u 17:00 |
|
Slazem se za Class of 1984 jeste dobar film i on mi je ostao u secanju, bio je jos jedan ne bas isti, ali sa slicnom temom zaboravih naziv. A dati sam gledao i nicega se ne secam, mozda i ponovim ako stignem.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |