| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Better with You (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Better with You (2010)Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 20:26 |
|
Opis: Donedavno poznat pod nazivom Better Together, ovaj sitcom prati dvije sestre – Maddie (Jennifer Finnigan), koja je u stabilnoj vezi već devet godina, te Miu, koja je u vezi tek kratkih sedam tjedana. Njihovi roditelji, koje glume Debra Jo Rupp (That 70′s Show) i Kurt Fuller (Supernatural, Big Day) očekuju od Maddie da uskoro prošeće do oltara, no Mia je ta koja šokira sve kada otkrije da je trudna te da će se udati za svog novog dečka Caseya (Jake Lacy). Kritičari su podijeljeni oko pilota - jedni tvrde kako je Better With You jedan od najboljih sitcom pilota ove sezone, dok drugi tvrde kako je nepodnošljivi trainwreck. No jedna je stvar sigurna – činjenica da je Joanna Garcia u seriji ne može biti loše. Njezina prethodna serija, Privileged, otkazana je na CW-u nakon samo jedne sezone jer odskakala od tipične CW-ovske serije svojom simpatičnošću i originalnošću. Nadajmo se da će takav biti i Better With You. Uloge: · Debra Jo Rupp as Vicky Putney · Jake Lacy as Casey · Jennifer Finnigan as Maddie Putney · Joanna Garcia as Mia Putney · Josh Cooke as Ben · Kurt Fuller as Joel Putney IMDB: Trejler: (Pripremio: Goran83, Prijevodi-online)
|
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 20:30 |
|
S obzirom kakve su humorističke serije danas,
moram reći da je ova, zapravo, smešna. Nije da sam neki ultra-fan, ali mi se serija sviđa, ima dobru glumačku ekipu i zato ću je prevoditi.
Ažurirao bagzi94 - 08.Sijecanj/Jan.2011 u 21:47 |
|
|
|
|
![]() |
|
goooran
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 21:52 |
|
Odlična humoristika serija,što Bagzi kaže ova je stvarno smešna...Joanna Garcia kao i uvek odlična a Debra Jo Rupp koju znamo iz That 70s Show kao Kitty Forman je fenomenalna...
Uglavnom po meni najbolji sitcom od ovih koji su počeli ove godine,ogromna preporuka za sve koji vole dobre tradicionalne sitcome kao što su bili Friends,Dharma & Greg,3rd Rock From The Sun i sl... ![]() ![]() ![]() BTW Bagzi hvala na prevodu,odličan je... |
|
![]() |
|
Damilica26
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Austrija / Beč Status: Offline Points: 323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 21:21 |
|
Serija zaista jeste fenomenalna.
![]() Zato sam se i odličio da prevedem treću epizodu. Možda i nastavim dalje, pošto je baš OK. ![]() |
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 22:02 |
|
Prevod treće epizode sam upravo završio.
Sutra ću da ga sredim i uploadujem. ![]() Mislim, nije zabranjeno da izbaciš svoj autorski prevod 3. epizode, ali mislim da bismo brže preveli seriju ako bismo prevodili jednu epizodu ti, jednu ja.
![]() Ažurirao bagzi94 - 31.Sijecanj/Jan.2011 u 22:04 |
|
|
|
|
![]() |
|
Damilica26
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Austrija / Beč Status: Offline Points: 323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 22:18 |
|
Stvarno izvini drugar.
![]() Pre neki dan sam pogledao da li je neko najavio treću epizodu, i nije. Pa sam tad i počeo da prevodim. Danas sam takođe pogledao da li je najavljena, i opet nije. Pa sam zatim ja najavio i večeras ubacio. Sledeći put uz dogovor. ![]() Serija je po meni sasvim OK. Pa sam se čudio zašto je niko ne prevodi. |
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 12:29 |
|
Ma nema potrebe da se izvinjavamo jedno drugom.
![]() Šta više, ovako ti možeš da pogledaš s mojim prevodom, i ja da pogledam s tvojim, pa da vidimo gde smo grešili. ![]() Evo, postavio sam i ja svoj autorski prevod za 3. epizodu. Ako odlučiš da prevodiš dalje, javi se na PP da se dogovorimo, i da ne bismo, kao sad, neizmenično prevodili.
![]() Ažurirao bagzi94 - 01.Veljaca/Feb.2011 u 12:31 |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |