Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Filmovi ili Serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Filmovi ili Serije

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Anketno pitanje: Šta više volite da gledate filmove ili tv serije?
Izbor Glasova Statistika ankete
9 [50,00%]
9 [50,00%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
goooran View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goooran Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Filmovi ili Serije
    Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2010 u 23:56
Pitanje je za sve,šta više volite da gledate filmove ili serije i zašto?
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2010 u 23:57
Kako-kad filmovi me u zadnje vreme smaraju....pa dajem glas za serije
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
goooran View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goooran Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2010 u 00:02
Ja sam isto dao glas za serije,prvo zato što se lakše vežem za likove u serijama nego u filmovima i kad odgledam pilot epizodu neke serije znam šta mogu da očekujem u nastavcima dok je kod filmova uglavnom rizik kakav će film biti i da li će to biti dobro ili uzaludno potrošenih 2 sata...

Čak i kad uzmem da gledam neki film gledam ga u 2-3 dela,verovatno posledica gledanja serija...Smile
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2010 u 00:04
i jedne i druge
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2010 u 00:04
Serije,zato jer ako mi se sviđa nela serija,znači da je kvalitetna mogu u njoj uživati par sezona i to bi se onda  moglo reći  ko da gledam hrpu kvalitetnih filmova.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2010 u 11:38
Originalno postovano od strane Dee_Monk Dee_Monk piše:

Kako-kad filmovi me u zadnje vreme smaraju....pa dajem glas za serije
+1
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2010 u 11:42
trebao si da staviš i oboje, ovako moj glas ide za filmove....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AnGeL_17 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
aka DeMon_17

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AnGeL_17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2010 u 11:52
Filmove. No comment!
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2010 u 23:02
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

trebao si da staviš i oboje

+1

No vote... Tongue

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
segrt View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj segrt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 18:35

Filmovi ako ubrajaš i dokumentrce Smile

U suprotnm, serije
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 18:41
Serije vise volim jer volim da se potpuno uzivim u pricu i volim kada su likovi potpuno razradjeni.Idealne su mi serije koje imaju max. 50-60 epizoda.
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 19:37
Serije.
Kad mi je nešto dobro i onda završi za 90 minuta ... Cry
Ovako kad je serija dobra uživa se dugo duže najduže insane
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 20:38
Nekada  sam vise voleo serije da gledam,mada danas nema ni priblizno dobrih serija kao ranije,barem po mom ukusu!

Ura za filmove he. Nema nista bolje od filmova za opustanje, i to licno meni  prijaju misterije :) poput filma Lake Mungo!
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 21:28
Ja sam stavio glas za serije. Ali sam za oboje. Trebao si da stavis na akentu i za oboje.
How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 21:33
Moj glas ide za filmove,a razlog je zato što gledam filmove,a serije ne gledam i ne pratim ih uopšte
Na vrh
goooran View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goooran Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 22:04
Da sam stavio i oboje svi bi verovatno glasali za to i nebismo dobili jasnu sliku šta se VIŠE gleda. Dakle predpostavlja se da gledate i filmove i serije a pitanje je u čemu VIŠE uživate?
Na vrh
ivomk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivomk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2011 u 20:39
serije posebno postarite serii kako dukes of hazzard , the a team , quantum leap .

Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2011 u 20:51

Dukes of hazard i The A team su filmovi,nesto si pobrkao loncice, a ovaj quantum leap vec neznam sta je! Nego ti bi druze i jedno i drugo hehe.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2011 u 21:18
Kako vidim ti si pobrkao loncice. Dukes of hazard JESTE serija:
http://www.imdb.com/title/tt0078607/ nju sam redovno pratio ranije na Tv-u, odlicna mi je bila, daleko bolja od fimska ostvarenja pre neku godinu.
takodje i A-Team je serija:
http://www.imdb.com/title/tt0084967/
Takodje Quantum Leap je serija samo ne znam na koju misli ivomk.
Sad ispada da ti ne znas o cemu pricas a ne ivo iznadLOL

Ažurirao icemaher - 02.Sijecanj/Jan.2011 u 21:19
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2011 u 21:22
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Kako vidim ti si pobrkao loncice. Dukes of hazard JESTE serija:
http://www.imdb.com/title/tt0078607/ nju sam redovno pratio ranije na Tv-u, odlicna mi je bila, daleko bolja od fimska ostvarenja pre neku godinu.
takodje i A-Team je serija:
http://www.imdb.com/title/tt0084967/
Takodje Quantum Leap je serija samo ne znam na koju misli ivomk.
Sad ispada da ti ne znas o cemu pricas a ne ivo iznadLOL
Dukes of hazard-imaju filmovi i serije

A tim- ima i film i serija 

Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.