| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
System Tool |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AnGeL_17
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
aka DeMon_17 Pridružen: 14.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Св. Николе -МКД Status: Offline Points: 757 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: System ToolObjavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 00:32 |
|
Jel je neko koristio ova programu.
i ako je jel zna ko mu je activation code. jel su me sjebali : trojance i spyware |
|
![]() |
|
intoxic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 15:47 |
Ni slučajno nemoj da instaliraš taj lažni antispyware program! Briši to i očisti kompjuter. "System Tool also called as the SystemTool 2011 virus is another deadly and widely-spread rogue security program in the making. A Trojan that is capable of penetrating a system by taking advantages of software and system vulnerabilities is being utilized to expand its contamination to as many computer as it can. When first hit with a System Tool virus, common symptoms may include browser redirects, homepage hijacking and disabled anti-virus program. Internet browser homepage will be pointed to a fake online virus scanner web page where it automatically runs a scan and produce fabricated results...." |
|
![]() |
|
AnGeL_17
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
aka DeMon_17 Pridružen: 14.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Св. Николе -МКД Status: Offline Points: 757 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 22:38 |
|
Druze ja sam vec to instalirao ali sredio sam proglemot so Norton antivirus.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |