| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Treba mi grafička kartica... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Nastasja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 30.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Venera Status: Offline Points: 4687 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Treba mi grafička kartica...Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2010 u 10:36 |
|
...zanima me koja mi grafička kartica treba da bi pokrenula pojedine novije igre,naprimer Resident Evil 5?
I da li ću morati uz grafičku kupovati i novi,jači procesor ? Evo info o mome kršu AMD Athlon (tm)64 processor 3000+ 1.80 GHz,512 MB of RAM |
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2010 u 11:13 |
|
CPU: Minimum Requirement Intel PentiumD Processor; AMD
Athlon64 X2 -
Recommended Intel Core2Quad Processor ili bolji; AMD Phenom X4 ili bolji RAM: Minimum Requirement Windows XP (512MB)- Recommended Windows XP (1GB ili vise) HDD: 8.0GB ili vise Monitor: Minimum Requirement 800×600 Recommended 1280×720 ili vise Graphics Card: Minimum Requirement VRAM (256MB) DirectX9.0c/Shader 3.0 NVIDIA GeForce 6800 serija ATI Radeon HD 2400 Pro - Recommended VRAM (512 or more) NVIDIA GeForce 9800 series ili bolje ATI Radeon HD 4800 serija ili bolje Ažurirao Kampfar - 29.Studeni/Nov.2010 u 11:15 |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2010 u 14:14 |
|
8800 gt sa 512 rama će ti terati sve to extra dobro...., što se tiče grafike, ali malo ti je tih 512 rama, za bilo šta....
govorim o RE5, ne o novim igricama..... Za nešto novo, iz ove godine, sve ti treba novo..... Tvoju mašinu je vreme pregazilo odavno.... Ažurirao AcaNDr - 29.Studeni/Nov.2010 u 14:15 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |