| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
PROBLEM DIZANJA SISTEMA WIN 7 |
Odgovori
|
| Korisnik | |
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: PROBLEM DIZANJA SISTEMA WIN 7Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 17:47 |
|
PISEM VELIKIM SLOVIMA JER MI NA TASTATURI LAPTOPA NERADI CAPSLOOK,APROBLEM JE STO SAM HTEO NA KOMPU DA POSTAVIM WIN 7 ULTIMATE I ODJEDNOM CRN EKRAN I PISE;WINDOWS OULD NOT START BECAUSE OF A COMPUTER DISK HARDWARE CONFIGURATION PROBLEM.COULD NOT READ FROM THE SELECTED BOOT DISK.CHECK BOOT PATH AND DISK HARDWARE.PLEASE CHECK THE WINDOWS DOMENTACION ABOUT HARDWARE DISK CONFIGURATION AND YOUR HARDWARE REFERENCE MANUALS FOR ADDITIONAL INFORMATION.ETO TO JE PROBLEM STA RADITI AKO MOZE NEKA POMOC
|
|
|
|
![]() |
|
Kyrie
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 04.Studeni/Nov.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 181 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 17:59 |
|
http://www.sk.rs/forum/
Uclani se tu i naci ces sve sto ti treba. Super su momci i pomazu za kratko vreme. |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 18:15 |
|
ja sam imao sličnih nekih zezancija..... ne sa boot i tim stvarima, pa mi je palo na pamet, možda i ta verzija win7 koju sam skinuo nije ispravna ili šta već i tako je bilo.... Ne kažem da ćeš ti sa nekom drugom verzijom rešiti problem, možda baš imaš neki hardverski konflikt
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Kyrie
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 04.Studeni/Nov.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 181 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 18:22 |
|
Nije, nije. Ima tu druga fora. Samo se uclani u Svet kompjutera (izvinjavam se sto reklamiram drugi forum) i pomoci ce ti.
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 18:28 |
|
majke mi ko jehovin svjedok si, come to us we have cookies... nego panmarko, jesi ti napravio format diska prije nego si krenuo stavljat windowse? |
|
![]() |
|
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 20:30 |
|
EJ LJUDI RESEN PROBLEM,ZVAO DRUGARA SREDIO JE SVE CRKO MI HARD NA KOJEM JE BIO WINDOWS TAKO DA SMO GA IZBACILI I DIGLI SISTEM NA DRUGOM HARDU I TO JE TO ,HVALA SVIMA NA POMOCI
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |