| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
dukamag
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Tema: pozdrav tebam pomocObjavljeno: 14.Studeni/Nov.2010 u 10:26 |
|
Zanima me dali neko ima prijevode za ove filmove, posto nisam na ovoj stranici naso odgovarajuce a samo eng. nalazim koji valjaju :D
-aaf-kill.speed.2010.720p.bluray.x264 -Death.and.Glory.in.ChangDe.2010.720p.BluRay.x264.DTS-WiKi -Salt.Director's.Cut.2010.720p.BluRay.DTS.x264-xXx Puno Hvala unaprijed!!! |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2010 u 10:30 |
|
http://forum.titlovi.com/uputstva-i-programi-za-sinhronizaciju-prevoda-sa-filmom_f53.html
|
|
![]() |
|
dukamag
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2010 u 12:43 |
Sentineli puno hvala ali sam ocekivo bolji odgovor :D a ne da sam pravim titli. Nemam nista potiv tebe i svka ti cast jel u zanje vrijeme kad skidam mkv. filmove tvoji su prijevodi u njuma, kapa dolje. Pito sam jel neko ima prijevode za te filmove. Ažurirao dukamag - 14.Studeni/Nov.2010 u 12:44 |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2010 u 13:16 |
|
kazu daj covjeku ribu i nahranio si ga za dan, nauci ga pecat i nahranio si ga za zivot. to je jedna stvar, druga stvar cisto sumnjam da ce ti netko ic radit titl (pogotovo ako postoji) jer eto tebi ne pase za tvoj rls, zato sluze tolika uputstva. http://forum.titlovi.com/t24264.html mislim da bolje odgovore nisi mogao dobiti, na tebi je kako ces ih iskoristiti. pozz |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2010 u 14:56 |
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |