Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Predlog - Titlovi widget za Operu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Predlog - Titlovi widget za Operu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Predlog - Titlovi widget za Operu
    Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 03:07

Moze li neko ko ima administrativne dozvole na sjatu da napravi Titlovi widget za Operu? Tako bi mi korisnici Opere mogli da pratimo nove poruke na forumu i bez browsera, kao i da lako vidimo preko refresha najnovije poruke na forumu?

Lako se prave, sve se odradi na Operinom sajtu ali (naravno) mora neko sa sajta - http://widgets.opera.com/widgetize/

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 15:28
E sad ja sam tamo malo nešto ispunio i valjda je to to pošto ja ne koristim Opera browser

Na vrh
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 23:35

Radi, ekstra Clap 

EDIT: Video sam da radi, ali nisam obratio paynju tacno sta. 

Napravio si widget za nove postavljene titlove, ne za forum. LOL

Ažurirao Coolrunner - 28.Listopad/Oct.2010 u 23:37
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2010 u 17:48
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

vidio sam da se trazi RSS reader postova s foruma za operu

widgetize!

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2010 u 22:58
To je to, hvala. Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.