| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Altitude (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Altitude (2010)Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 19:53 |
Altitude (2010)Žanr: Horor, SF, Triler
Režija: Kaare Andrews Jezik: Engleski Glumci: Jessica Lowndes, Julianna Guill, Ryan Donowho Trajanje: 90 min Petoro prijatelja odlučuju da otputuju na vikend radi malo zabave. Oni unajmljuju mali avion, ali u toku leta dolazi do kvara pa gube kontrolu nad avionom i uleću u veliku oluju. Ali, oluja je njihova najmanja briga - u oblacima krije se neko natprirodno, misteriozno ogromno biće sa velikim pipcima... IMDB:http://www.imdb.com/title/tt1407049/ Prevod uradila Miljana_I TITLOVI |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 19:55 |
|
Zanimljiv filmić, sa naizgled prostom radnjom, gde sam, ja bar, od
sredine filma razmišljao "Šta će to na kraju biti?". Iskren da budem,
nisam zamislio baš ovakav kraj kakav je, pa samim tim jedna ocena više.
Naravno, nemojte očekivati remek delo ni u sadržajnom ni u
profesionalnom smislu ali za nedeljno popodnevnu "zabavu" svakako može.
Muškom delu populacije će film još više prirasti srcu (da ne kažem nešto
drugo), zbog predivne Jessica Lowndes i eto još jedne ocene više.
Realno 4/10, ovako 6/10. Delimični spoiler: P.S. Nemojte očekivati glupost poput Mega Shark vs Giant Octopus, što se po cover-u može naslutiti, već je ovo više poput neke epizode "Zone Sumraka". Sjajan prevod, koleginice Miljana_I. ![]() edit: paparazzo slika iz šopinga, znači bez 100% sređivanja: ![]() Ažurirao darije - 24.Listopad/Oct.2010 u 19:58 |
|
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 20:02 |
|
Smorio sam se gledajuci ga. Ko dade ulogu onom kretenskom glumcu koji je glumio SALA (Jake Weary). Celokupni utisak o filmu se dobro ljulja zbog OCAJNE glume svih aktera, ali kako vec rekoh Weary je remek delo "ne umeti glumeti"! Sto kaze Darije, za gledanje u nedeljno popodne gde se pola filma predrema, moze da prodje!
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 20:06 |
|
Baš to.
|
|
|
|
![]() |
|
Miljana_I
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 393 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 22:58 |
|
I ja imam slično mišljenje o filmu. Jessica je stvarno prelepa, a kraj filma je, kao što reče Darije, malo poboljšao opšti utisak. Sve u svemu, ljudi će ovo rado gledati, a to je ipak najvažnije.
Još jedan spoiler: hvala na komplimentu, šefe . One tehničke pojedinosti sigurno nisu precizne, ali pošto nisam ni pilot, ni avio-mehaničar, a ni kontrolor letenja, bolje nije moglo. Izvinjenje svim ekspertima koji uoče greške. Većina ovoga i nije toliko bitna za radnju filma. |
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2010 u 17:27 |
|
Pored iritantne pojave glumice sa konjskom facom i 25kg šminke, njenog momka telećeg pogleda, i ostalih emoa u filmu, film je toliko đubre da ga ne bih pustio šimpanzama u zoo vrtu da ne bi utucali glave o najbliže drvo.
Buđa of filma, nema nijedan dobar aspekt, kretenska priča, svaka čast prevodiocu koji je izdržao da ovo prevede. |
|
![]() |
|
afrojack
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2010 u 17:41 |
|
za mene totalni - vejst of tajm
Ažurirao afrojack - 04.Studeni/Nov.2010 u 17:43 |
|
|
what goes around, comes around..
|
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 16:31 |
|
Slažem se sa onim što je kolega darije rekao. Solidan film za nedeljno popodne. Ništa previše. Ljubiteljima Zone sumraka i H.P. Lovecrafta će se više svidjeti i film će dobiti ocjenu više (ja spadam u takve, mada i Jessica daje dodatni plus
). Pisac, a čini mi se i režiser, su izgleda veliki fanovi i jednog i drugog s obzirom na radnju i reference koje su ubacili u film (Weird Stories strip referenca na Weird Tales u kojem je Lovecraft objavljivao svoje priče, zatim pipkoliko čudovište koje kao da je izašlo iz Cthulhu mitologije, pa onda priča). E sad mane, gluma je prilično loša, mislim glumci su ipak neki nikogovići iz TV serija pa nisam ni očekivao ništa previše, ali i kraj mi je loš. Da se završio ranije bio bi odličan kraj, ovako mi ostavlja gorak ukus u ustima. SPOILER: Umjesto da su se spasili, trebali su udariti u avion sa njegovim roditeljima i njenom majkom i da tu bude kraj, ovako mi nekako previše sladunjavo ![]() |
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |