Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - El kárate, el Colt y el impostor Aka Là dove non batte il sole Aka Blood Money (1974)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

El kárate, el Colt y el impostor Aka Là dove non batte il sole Aka Blood Money (1974)

El karate el Colt y el impostor

El karate el Colt y el impostor (1974)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

El karate el Colt y el impostor

Godina:

1974

Žanr:

komedija, western

Trajanje:

105 min

Režija:

Antonio Margheriti

Scenarij:

Miguel de Echarri
, Barth Jules Sussman

Glavne uloge:

Lee Van Cleef
  >  Dakota
Barta Barri
  >  Sheriff
Femi Benussi
  >  Italian mistress
Agustín Bescos
  >  Train Porter
Erika Blanc
  >  American mistress
Ping Chen
  >  Wang's sister
Yang Chiang
  >  Temple Abbott
Gene Collins
  >  Fight Promoter
Paul Costello
  >  Wang's Lawyer
Lo Lieh
  >  Ho Chiang (as Lo Lieh)
Miao Ching
  >  Mr. Wang
Shen Chan
  >  Warlord's Commanding Officer
Patty Shepard
  >  Russian mistress & Her twin-sister
Julián Ugarte
  >  Yancey Hobbitt
Karen Yeh
  >  Chinese mistress
Tung-Kua Ai
  >  Uncle Wang
Shao-Chia Chen
  >  Royal guard

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: El kárate, el Colt y el impostor Aka Là dove non batte il sole Aka Blood Money (1974)
    Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 10:33
"The Stranger and the Gunfighter" aka "Là dove non batte il sole" (1974)

Žanr
:
Akcija, Western, Komedija, Avantura

Imdb link: http://www.imdb.com/title/tt0071784/

Trejler:

Režija: Antonio Margheriti

Glavni glumci:

Lee Van Cleef     ...     Dakota
Lieh Lo              ...     Ho Chiang (as Lo Lieh)
Patty Shepard    ...     Russian mistress & Her twin-sister
Femi Benussi      ...     Italian mistress
Karen Yeh          ...     Chinese mistress
Julián Ugarte      ...     Yancey Hobbitt
Erika Blanc         ...     American mistress

Radnja filma:

Lee Van Cleef akciona western komedija, mada ovaj film nije specifičan samo po tome. Čini mi se da je ovaj film gledao Brus Li pre nego što se odlučio da pravi karate filmove, a mnogo me podeća na još neki ovakav film koji se pojavio kasnije. Naime, Lee Van Cleef u ulozi revolveraša sklapa dogovor sa Kung fu kinezom da povrate izgubljeno blago i povrate ugled kinezu. Da bi to uradili moraju da pregledaju par ženskih "zadnjica" (da, dobro ste pročitali). Ima dosta zanimljivih prevrta i događaja, a film je opuštajući. Ostatak filma prepuštam vama da odgledate.

Link za bazu titlova:

<Movie Id="tt0071784" Trailer="S_rtP1t-QK4" Year="1974" Name="The Stranger and the Gunfighter "/>

Link do prevoda:
http://titlovi.com/titlovi/el-k-rate-el-colt-y-el-impostor-aka-l-dove-non-batte-il-sole-aka-stranger-and-gunfighter-109870/

Ažurirao snajp - 22.Listopad/Oct.2010 u 02:50
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 12:38
Imam originalan dvd kupljen u Njemačkoj, sinkroniziran na njemački po njihovom lošem običaju. Hvala na motivaciji da ga skinem u originalu i pogledam sa našim titlom...Clap
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 12:57
Nema na čemu i drugi put Smile

Sad baš planiram da započnem prevod, a po običaju - mislim da mi neće trebati mnogo vremena da ga završim. Nadam se da će to biti u kasnijim večernjim satima, ili najkasnije sutra (zavisi od težine prevoda).

Potrudiću se da otprilike dok članovi downladuju film sa torenta - bude gotov i prevod Smile

Veliki pozdrav. Snajp

I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2010 u 02:55
bubba ho-tep View Drop Down- Kao što sam obećao, završio sam druže i ovaj prevod, mada moram da priznam da me je malo zamorio obzirom da ima i britanskog izgovora i dosta izraza, a normalno - opet nema engleskog titla. Možda ću ako stignem kad se pojavi engleski titl da doradim još par detalja, ali generalno gledano sa moje strane titl je "oket".

A i obzirom da je Lee Van Cleef western u pitanju, jednostavno sam morao da ga prevedem.

Veliki pozdrav. Snajp
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2010 u 12:25
Zbog Lee Van Cleefa sve se isplati Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,357 sekundi.