| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
"Top gan" dobija nastavak |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: "Top gan" dobija nastavakObjavljeno: 16.Listopad/Oct.2010 u 15:45 |
|
Film o mačo pilotima iz vazduhoplovne škole dobiće nastavak. Nastavak koji bi priču filma smestio u 21. vek možda će režirati Toni Skot, koji je snimio i prvi deo, a pominje se i ime Dejvida Elisona. Tom Kruz imaće manju ulogu u nastavku filma koji ga je proslavio širom sveta. "Paramaunt" je saopštio da trenutno traga za ulogom koja ne bi bila "previše očigledna". "Los Anđeles tajms" piše da će scenario nastavka napisati Kristofer Mekveri, nagrađen Oskarom za triler "Dežurni krivci" iz 1995. godine. Prvi deo filma nominovan je za Oskara za zvuk, montažu zvuka i montažu filma, a osvojio je Oskara za originalnu pesmu "Take my breath away" Đorđa Morodera i Toma Vitloka, u izvođenju grupe Berlin. (MONDO) |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2010 u 17:25 |
|
Ova tema je cini mi se vec bila ali nebitno,stvarno ce biti nastavka i ne znam odakle im ideja da posle toliko ideja uniste jedan dobar film
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2010 u 17:29 |
|
da sad ne tražim, i ja sam nešto razmišljao o toj temi, da li je bilo u najavi ili će biti snimljen, pa nisam bio siguran i onda sam je stavio....
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2010 u 17:54 |
|
Meni je taj top gun sranje nad sranjima. Američko "mi imamo avione i je**ćemo vam majku svima" proseravanje. Tako da mi ovaj nastavak ne smeta, jer ga neću ni gledati.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |