Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Iron Man postaje The Wizard of Oz
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Iron Man postaje The Wizard of Oz

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Iron Man postaje The Wizard of Oz
    Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 14:28
Sam Raimi pokušat će 3D filmom 'Oz: The Great and Powerful' nadmašiti Burtonov 'Alice in Wonderland'

Trakavica oko toga kome će se ponuditi režija filma 'Oz: The Great and Powerful', koji je zapravo prequel (prednastavak) filmu iz 1939. godine 'The Wizard of Oz', je okončana. Radnja novog, ali 'starog' filma, bi zapravo trebala pojasniti cjelokupni nastanak 'The Wizard of Oz'.

Unatoč špekulacijama o potencijalnim redateljskim kandidatima, koji su uključivali Sama Mendesa te Tima Burtona, u redateljsku stolicu će ipak sjesti Sam Raimi. Redatelj kultnih horora 'Evidl Dead' i blockbuster franšize 'Spiderman' glasine je ovaj tjedan i službeno potvrdio.

Glavna uloga bi trebala pripasti Iron-Manu, Robertu Downeyu Jr., a on bi u filmu trebao postati ni manje ni više nego čarobnjak.

Disney, koji će producirati 'Oz: The Great and Powerful', nada se da će ovim 3D pothvatom nadmašiti uspjeh nedavnog Burtonovog hita 'Alice in Wonderland'.

mojtv.hr
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.