| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Audio file |
Odgovori
|
| Korisnik | |
cokanovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 28.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: vk Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Audio fileObjavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 10:27 |
|
Neznam jesam li usao u dobar forum ali evo pitao bi gdje kako skinuti govor fila na našem jeziku ne na engleskome a titlovi mi netrebaju jer imam sina od 6god a volio bi čuti šta govore kada gleda animirane filmove kao što su madagaskar,horton i sl
unapred zahvalan. |
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 11:07 |
|
To ne bi znao kako skinuti govor fila,ali zašto jednostavno ne skineš sinkronizirani crtani i to je to!? |
|
|
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 13:21 |
sam audio nigdje nemas za skinut, mozes jedino skinut cijeli film sinkroniziran, kako je rekao ddavid u postu ^^ |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |