| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
LISTA PROJEKTA: Vincent Price |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: LISTA PROJEKTA: Vincent PriceObjavljeno: 29.Rujan/Sep.2010 u 20:01 |
|
Svi zainteresirani mogu se slobodno priključiti realizaciji prevoditeljskih projekata. Teme projekata su izvorno smještene u forumu Translator grupe, koji je vidljiv samo članovima statusa Translator (Prevoditelj) i iznad, te služe dogovoru oko realizacije projekata, u smislu širem od samog najavljivanja prijevoda. Ova tema je informativnog tipa i vidljiva je svima, a u njoj se nalaze isključivo popisi filmova iz pojedinog projekta sa naznakom da li su prevedeni ili najavljeni za prevođenje. Molimo sve zainteresirane za prevođenje, bili vi
početnici ili iskusni prevoditelji sa statusom Translatora, da prije
odabira filma koji biste željeli prevesti
provjerite da li prijevod već postoji na sajtu ili je najavljen na
popisu ispod, odnosno na glavnom popisu za novonajavljene prijevode
koji se nalazi ovdje: Za prevođenje odabranog filma vas molimo da se prijavite u ovoj temi: Titlovi koji će se uskoro pojaviti - opštaUkoliko ste novi u prevoditeljskim vodama, uputstvo za prevođenje po kriterijima koji su poželjni (i potrebni) ćete pronaći ovdje: Kako da prevedem neki film? Hvala na sudjelovanju, znati ćemo to cijeniti. Projekat Vincent Price
Evo konačno prilike da dobijemo prevode za sve filmove ovog izvrsnog glumca. Do sada je prevedeno oko 40 njegovih filmova a ostalo je oko 80.Ima tu komedija,drama,vesterna ali najviše horora. Za par njih postoje engleski titlovi za ostale veliki broj se mogu naći ali samo na egzotičnim jezicima te se bar vreme može iskoristiti. Popis filmova sa rezervacijama i obavestima o dovršenim prevodima: 1.The Princess and the Cobbler (1993) (voice) Ažurirao Kneginja - 07.Ožujak/Mar.2013 u 15:22 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2013 u 15:24 |
|
Lista azurirana. Postavljen prevod:
45.Master of the World (1961) - Mandarinan
65.The Bribe (1949) - Gaca62 42.Confessions of an Opium Eater (1962) - Mandarinan |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |