Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - K-lite codec - audio decoder
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

K-lite codec - audio decoder

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
raider358 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raider358 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: K-lite codec - audio decoder
    Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2010 u 02:54
Prvo da se izvinim ako sam otvorio temu na pogrešnom mestu, ili pak ako slična tema već postoji, ali ja je nisam našao preko pretrage, zato bi zamolio urednike da moj post prebace u adekvatnu temu ako postoji.

Ovako, juče sam skinuo zadnji pack K-lite codeca v6.4.0, inače do pre toga sam koristio v6.2.0, i sad mi se pojavljuje čudna stvar pa ne znam jesam li istripovao ili je to stvarno tako oduvek bilo. Kad pustim bilo koji film (koristim BS pro i Mpc) i kad "stanem" na ikonicu od ffdshow audio decodera, u output mi pokazuje PCM iako je input MP3 ili AC3 ili AAC, da li me razumete šta želim da kažem?
Ovako sad izgleda kad stanem na ikonicu od audio decodera...

ffdshow audio decoder:
Input: MP3, stereo, 48000Hz, 180Kbps (libmad)
Output: PCM, stereo, 48000Hz, 16-bit integer

E sad, ne znam tj ne mogu da se setim da li je uvek tako bilo i sa starijim verzijama K-lite codeca, čini mi se da mi je Output bio isti kao Input, recimo ako je input bio mp3 takav je bio i output. Jel' grešim ili je stvarno tako bilo?
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2010 u 03:30
Isto tako je i kod mene sa verzijom 6.3.0.
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2010 u 11:20
Isto je to oduvek, mozda samo no PCM na pocetku dodano.
Ja jos imam 4.95 verziju i sve radi odlicno bez problema.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
raider358 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raider358 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 00:07
Ok, hvala vam Wink
Na vrh
zagor-te-nej View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zagor-te-nej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2010 u 14:20
gospodo.mala pomoc.Nakon instaliranjak-lite 6.5.0,pokusala sam da gledam film preko windows media player,otvara sliku i zvuk,ali nece da otvori subtitles.kad pokusam da vidim koji prevod ima film ne daje mi nikakav prevod.gde gresim.hvala
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2010 u 14:30
Windows Media Player nema podršku za prikaz titlova. Potrebno je instalirati program pod imenom VobSub (zadnja verzija 2.23) da bi se u Windows Media Player-u prikazivali titlovi. Druga varijanta je instalirati neki od sledećih programa. BS.Player PRO, GOM Player, KMPlayer.
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
zagor-te-nej View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zagor-te-nej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2010 u 14:54
hvala puno
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,133 sekundi.