| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
American Bandits: Frank and Jesse James (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: American Bandits: Frank and Jesse James (2010)Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 15:01 |
|
American Bandits Frank and Jesse James 2010 ![]() Žanr: Western U danima građanskog rata jaka borba za opstanak se nastavila širom državnih granica. Rezultat političkih sukoba između Unije i njenih političkih protivnika je bio taj, da se veliki broj dobrih ljudi iznenada našao na pogrešnoj strani zakona. Radnja filma prati životni put dva poznata američka odmetnika Džesija i Frenka Džejmsa, uz klasične revolveraške western okršaje. p.s. prevod će biti završen veoma brzo, pa očekujte prevod u narednih par sati. Veliki pozdrav. Snajp Ažurirao snajp - 07.Rujan/Sep.2010 u 15:02 |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 16:11 |
|
Ovo je bas bilo brzo, hvala http://titlovi.com/titlovi/american-bandits--frank-and-jesse-james-106879/ |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 16:35 |
|
Šta da radim kad sam zaboravan čovek
Zaboravio sam bio da najavim film juče, a kada mi se film sviđa, obično bude gotov za jedan dan (a, ovaj mi se sviđa) ![]() Evo i omota za ovaj film (izgleda da je izašao i na DVD-u) - sada sam malo gledao slike za ovaj film, pa sam i njega pronašao. ![]() |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |