Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Obelezavanje titla da ga plejer 'prepozna'
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Obelezavanje titla da ga plejer 'prepozna'

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SVR View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SVR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Obelezavanje titla da ga plejer 'prepozna'
    Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2010 u 21:38
Kako da titlove obelezim da plejer ispise na kom je jeziku titl?
DVD pleyer (Quadro) koji koristim automatski pokrece titl jedino kada imaju isto ime kao i film.
Tako stalno obelezavam titlove.
Ako u folderu za film imam vise titlova on ih obelezava sa 1,2,3,...
Desilo mi se sa jednim prevodom da se na ekranu pojavila oznaka "hrvatski", dok ostale titlove isto oznacava numericki?
Gledao sam u properties ali nisam video nista neobicno..

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2010 u 21:53
vjerojatno format titla, odnosno dodatne informacije unutar samog titla koje ti player prepoznaje.
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.