| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Još par komada |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Još par komadaObjavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 15:51 |
|
Dva saobraćajca vrše uviđaj fatalne saobraćajne nesreće.
Pita prvi: -"Gde je noga?" Drugi odgovara:-"U njivi." Prvi:-"Gde je ruka?" Drugi:-"U njivi." Prvi:-"Gde je glava?" Drugi;-"Na asvaltu." Prvi:-"Jel se piše asvalt ili asfalt?" Drugi šutne glavu i kaze "U njivi." ----------------------------- Došao Bosanac u Amsterdam i video prostitutku u izlogu pa prišao, pokucao na staklo i pita: - koliko košta? - 50 eura - pa nije mnogo,a je l' to duplo staklo??? ------------------------------ Slovenac bi da zeza Muju, pa krenuo s pitalicama: Slovenac: - "Šta radi žena kad dobije jabuke?" Mujo: - "Huh??" Slovenac: - "Napravi kolač od jabuka!" Gleda ga Mujo: - "A znaš li ti šta radi žena kad dobije šljive?" Slovenac: - "Huh?!" Mujo: - "Sve jarane, SVE!" ------------------------------- Vraća se porodica medveda iz šetnje kući. Sedaju za sto da ručaju i tata medvjed kaze: Moj tanjir je prazan, neko je jeo iz njega! Mali medved kaze: I moj tanjir je prazan, neko je jeo iz njega! A mama medved kaze: Aj' ne s**ite, još vam nisam ni sipala! (ovaj može i u glupe, ali meni je svejedno dobar ![]() ![]() ) |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |