Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ko se krije iza maske Spajdermena?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ko se krije iza maske Spajdermena?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ko se krije iza maske Spajdermena?
    Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2010 u 19:41

Američko-engleski glumac Endru Garfild koji je igrao u filmu "Imaginarijum doktora Parnasusa", biće novi Piter Parker.

Guliver/Getty images

Snimanje četvrtog filma o prosečnom mladiću koji se pretvara u superheroja, počinje u decembru, a u bioskope bi trebalo da sstigne 3. jula 2012. godine.

Film "Spajdermen" će režirati Mark Veb koji je režirao "500 Days of summer".

Garfild je igrao u filmu "The Social network" o osnivačima Facebooka koji uskoro stiže u bioskope, i u ostvarenju "Never let me go" sa Kirom Najtli.

Novi, 3D "Spajdermen" pratiće doživljaje mladog Parkera koji dobija natprirodne moći pošto ga ugrize radioaktivni pauk.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2010 u 19:53
E vala ako, nikad mi ona faca od Tobey Maguire nije pasovala za ovaj lik
mada mi i ovaj izgleda malo usukano ali srediće ga za film valjda LOL
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 04:26
Ovaj Endru Garfil mi je isao na zivce u filmu Imaginarijum Doktora Parnasusa ali to znaci da je dobar glumac Big smile
U svakom slucaju nece biti lose jer Spajdermen ipak treba biti tinejdzer a Tobi Megvajer ima preko 35 godina
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.