| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Killer Inside Me (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Killer Inside Me (2010)Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2010 u 19:08 |
|
The Killer Inside Me
TITLOVI IMDb Official site Release Date: Sundance 2010 Genre: Crime | Drama | Thriller Director: Michael Winterbottom Writers: John Curran (screenplay), Jim Thompson (novel) & Michael Winterbottom (writer) Cast: Casey Affleck, Kate Hudson, Jessica Alba, Simon Baker, Bill Pullman Film The Killer Inside Me Michaela Winterbottoma snimljen je po istoimenom romanu Jima Thompsona, koji je često opisivan kao “jedan od najžešćih i najbeskompromisnijih krimi romana ikada“. Radnja filma odvija se pedesetih godina prošlog stoljeća u malom gradu u Teksasu, a glavni 'junak' je zamjenik šerifa Lou Ford. Zamjenik Ford uvijek je strpljiv i pažljiv, a jedine zamjerke na njegov račun su te da neki od mještana misle da on baš i nije najbistriji, kao i da je pomalo dosadan. Ipak, to je najviše zbog toga što Ford od ostalih uspješno krije mračnu tajnu, odnosno “bolest“, kako je on naziva. Prava istina je da je Ford zapravo serijski ubojica, koji najviše uživa u ubojstvima nakon grubog seksa i ne obazire se na posljedice svojih postupaka. Zbog zadovoljavanja ovih poriva Ford je zamalo bio uhvaćen kada je bio mlađi, ali je uspio izbjeći pravdi jer je njegov usvojeni brat preuzeo krivicu na sebe. Sada, poslije mnogo godina usnulosti, bolest zamenika Forda ponovo se budi, a prva žrtva mu je prostitutka Joyce, a zatim i njen dečko.Poslije ovih zločina ostaju mnogi tragovi i dokazi koje će Ford pokušati prikriti lažima i novim ubojstvima. Ažurirao Titivillus - 30.Kolovoz/Aug.2010 u 20:11 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2010 u 19:35 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |