Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Twilight Eclipse, samo za Acana,Ronnu,Boju i Niky
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Twilight Eclipse, samo za Acana,Ronnu,Boju i Niky

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Twilight Eclipse, samo za Acana,Ronnu,Boju i Niky
    Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 19:22
sadrži spoilere,tako da gledate na svoju odgovornostLOL

http://www.youtube.com/watch?v=kd9zKDcuqkY
http://www.youtube.com/watch?v=UlhnhyIabNs
http://www.youtube.com/watch?v=izWyQMGD1Z4

uživajte...Big smile

a moj komentar na ove klipove je kratak ali jasan:Deadrussianroulettepeglapeglapegla

Ažurirao AcaNDr - 26.Svibanj/May.2010 u 06:47
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 19:25
A niky....a za moju seju anggry

btw, embeding ti je disejblovan LOLLOLLOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 19:28
da i greška u ravopisu LOL

valjda je "samo", ne "smo" LOL

pa volim i ja ovaj film, nikako da odgledam drugi deo. Čekam jedinstvenu priliku....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 19:29
promjenio sam naslov teme,ispravio sve pogreškeLOL..

eto sad gledajte..u miru....i faking embedingLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 19:32
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

da i greška u ravopisu LOL

valjda je "samo", ne "smo" LOL

acane da li je greška u pravopisu iili ravopisu LOLLOLLOLLOL

Eh, još kad bih imala ovakav snimak kada izađe da ga prevedem LOL
LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 19:34
Sad sam umro, kad sam video sebe u naslovu LOL

a namerno sam stavio "ravopisu", da se nadovežem na "smo" LOL

pa brate, nisi sve ispravio. Što samo moje ime velikim slovima ? LOL

Ažurirao AcaNDr - 25.Svibanj/May.2010 u 19:35
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 19:36
tebe sam jedinog napisao velikim početnim slovomROFL ti si ipak hard core fanLOL

Ažurirao outside - 25.Svibanj/May.2010 u 19:36
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 19:38
E, a bilo je neke tanane šanse da ovo bude tema o trećem delu Twilight-a LOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 19:39
nemoj mene kriviti,krivi acanaLOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 19:40
Ma da, a zahvaljujući tom twilight-u sam i upoznao ovu vešticu. Da tog filma nije bilo, ne bi se ni  upoznali LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 19:42
kako dirljiva pričaLOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 19:52
mrš tamo LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 19:54
A tek za mesec dana Angry
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 20:01
Originalno postovano od strane outside outside piše:

a moj komentar na ove klipove je kratak ali jasan:Deadrussianroulettepeglapeglapegla

+ 1
Općenito moj komentar na Twilight serijal je - vommit
Nikada neću shvatiti šta mi draga vidi u ovom kršu od Sumraka, sama riječ kaže - da ti se smrači pred očima. inlove LOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 20:03
sve je stvar ukusa i ne treba o tome polemisati, ako se nekom nešto sviđa, a meni ne, ja to poštujem, ne pljujem!

- Armin van Buuren

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 20:09
yebiga, morao sam. LOL

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 20:13
Ma komentari su komentari,dobri ili losi
Meni je 1 deo Twilight-a bio katastrofa,ali drugi mi je malo bolji zato sam postao fan filma
Mada je tacno da je film precenjen
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 20:15
Kako ste mogli spamovati i to još o ovome, a bez mene????!!!! Neću se više družit s vama... LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 20:17
Komentar je komentar, ali ne možeš reći " da ti nije jasno, kako neko vidi nešto dobro u filmu", to nije komentar, to je za mene neka vrsta vređanja, jer ako se meni to sviđa, a ti ne možeš da shvatiš kako se to meni može svideti, onda kako da okarakterišem, nego......

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 20:29
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Kako ste mogli spamovati i to još o ovome, a bez mene????!!!! Neću se više družit s vama... LOLLOLLOLLOL

šta sad oćeš,da i tebe dodam u naslov temeLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.