Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - AUDIO KAZETE NA CD-E!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

AUDIO KAZETE NA CD-E!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: AUDIO KAZETE NA CD-E!
    Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2004 u 13:16
ŽELIO BIH PREBACITI STARE AUDIO KAZETE NA CD-E. DA LI NETKO IMA ISKUSTVA SA TIM, KOJI BI PROGRAM BIO NAJBOLJI ZA TO I KOJA SU VAŠA ISKUSTVA. OSIM TOGA, KOJI BI MI DECK BIO DOBAR, KOJE KABLOVE, SPOJEVE I OSTALO TREBAM.
HVALA!
emil
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2004 u 17:27
Sama procedura nije teška, imam ja jedan tutorial za to (moram pronaći) ali, ti je kvaliteta zvuka dosta loša. Ili je to barem meni, imam zvučnu po 50 kuna
Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2004 u 22:04
hvala
emil
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2004 u 11:49
www.kova.tk otiđi tamo i pročitaj tutore!
Na vrh
KoVa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KoVa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2004 u 22:20

http://kova.vogon.hr

pod tutorialima!

"A calm sea does not make a skilled sailor."
[URL=http://kova.vogon.hr]
Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2004 u 16:14
hvala vam još jednom, sve je opisano super i jednostavno, pokušat ću uskoro, ali moram uzeti neki bolji deck nego što ga sada imam, sa dolbijem i sl.Nadam se da će time i sve bolje proći. Sadašnja linija i nije bog zna što, tako da ako već radim da napravim sve kako treba
emil
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2004 u 21:06

Originalno postovano od strane emil emil piše:

Sadašnja linija i nije bog zna što, tako da ako već radim da napravim sve kako treba

Jako pametno !

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2005 u 20:22

Cuj,osim decka ukoliko vec nisi saznao,najbolji program za obradu materijala kojeg snimis u komp(za mene)je sound forge 6,ili ako njega ne uspijes nabavit probaj sa cool editom.Takodjer,ako nemas,dobra zvucna kartica je pozeljna_npr. creative live 5.1,ta ti ne kosta puno,a zaista je dobra.I nabavi bolje slusalice ili zvucnike,jer ako imas one male zvucnike,takodjer ne mozes bog zna sto napravit,jer neces cut one stvari koje moras uklonit.

Napomena:ukoliko imas kazete koje nisu original,nego neke live snimke,ili snimci s radija,to ti neceispast bog zna kako.Sum je u biti najgora stvar s kojom se mozes susrest.Ploce su puno zahvalnije za prebacivanje,jer je zvuk puno kvalitetniji nego na kazetama.

Toliko od mene,ukoliko ti treba pomoc,slobodno pisi na boni_music@yahoo.com

Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2005 u 21:26
Hvala ponovo, nesto sam uspio i nije ispalo jako lose, savrseno nije ali glavno da mi stvari ne propadnu.
Pozdrav svima
emil
Na vrh
metal diler View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj metal diler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 22:53
ja uspio i ispalo dobro
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,137 sekundi.