Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - David Guetta & Chris Willis - Gettin' Over You
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

David Guetta & Chris Willis - Gettin' Over You

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: David Guetta & Chris Willis - Gettin' Over You
    Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 22:01

David Guetta & Chris Willis ft Fergie & LMFAO - Gettin' Over You (Official videoclip)

Svetska premijera ove sjajne pesme!!!

Ovo mora imati svoju temu! Guetta je Guetta!

Ažurirao AcaNDr - 19.Svibanj/May.2010 u 22:02
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 22:20
AAaaaaaaaaaaaaaaaa, prejebeno!!!!! Zakon!!!

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 22:23
Guetta Kraaaaaaaaaaaaaalju, nema ti ravnog!!!!!!!!!!!!!!

Niko ti do kolena nije!!!!!!!!!!!!!!!

Ova je pesma bila prva na žurci, svi smo bili u DELIRIUMU!!!!!!

Uf, uf, uf kad se samo setim Smile

Ajoooooooooooooooooj, jedva čekam EXIT i da ga slušam opet!!!!!!!

Ažurirao AcaNDr - 19.Svibanj/May.2010 u 22:24
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 22:36
valjda je svetska premijera video spota, pesmu sam cuo jos pre 2-3 nedelje ili vise, ili gresim?
odlicna pesmicaClap

Ažurirao icemaher - 19.Svibanj/May.2010 u 22:36
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 22:39
Da, da, premijera spota! Danas ga pustili Big smile

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2010 u 01:23
na koga vas podseca na prvi pogled Fergie? Mene podseca na onu kravetinu seku aleksicLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2010 u 01:25
Da, stvarno... Ali nakon par sekundi vrati se u svoj stari oblik... Nije ju seka uspjela opsjednuti...

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2010 u 01:32
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Da, stvarno... Ali nakon par sekundi vrati se u svoj stari oblik... Nije ju seka uspjela opsjednuti...
seka is white version of rihannaLOLLOLLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2010 u 01:35
bad version LOL

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2010 u 01:40
yep.
Inace izvukao sam si i pesmu sa ovog spota iznad, razbija koliko je dobra. Danas sam je cuo na radiju, pa sad ste me podsetili da je skinemBig smile
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2010 u 01:40
Bravo za nas!!!

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2010 u 01:45
cccc, spamerbebinjo3

ROFL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2010 u 01:46
Danas mi se svi prijete i govore mi da sam spamer...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2010 u 04:48
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

yep.
Inace izvukao sam si i pesmu sa ovog spota iznad, razbija koliko je dobra. Danas sam je cuo na radiju, pa sad ste me podsetili da je skinemBig smile

imam ja već nedeluju dana MAXI cd, od ove pesme!

01...Gettin' Over You (Extended Mix)                                                                     05:57
 02...Gettin' Over You (Tokoto Remix)                                                                     07:50
 03...Gettin' Over You (Sidney Samson Remix)                                                              06:02
 04...Gettin' Over You (Avicii Vocal Remix)                                                               06:15
 05...Gettin' Over You (Avicii Dub Remix)                                                                 06:15
 06...Gettin' Over You (Thomas Gold Remix)                                                                06:35 

Avicci vocal mi je nekako najbolji.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.