| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kad Slovenac "remiksuje" Šakiru |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kad Slovenac "remiksuje" ŠakiruObjavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 11:15 |
|
Jedan od najpoznatijih slovenačkih DJ-eva, Metju Hog, autor je
oficijelnog remiksa jedne od novih pesama pop zvezde Šakire.
Latinoamerička zvezda i slovenački producent napravili su saradnju posredstvom izdavačke etikete "Pacha Records" sa Ibice, gde Metju živi i radi tokom leta. "Naravno da sam odmah pristao na predlog da remiksujem jednu od novih Šakirinih pesama, jer mislim da je zaista sjajna. Trudio sam se da sačuvam njenu osnovnu emociju i uskladim je sa svojim senzibilitetom. I mislim da sam uspeo u tome, jer je pesmu preslušala i odobrila Šakira lično", kaže Metju za MONDO. Kako zvuči Šakirina pesma "Las de la Intuition" posle Hogovog "magičnog dodira" poslušajte premijerno na njegovom MySpace profilu. Slovenački DJ će 9 Jula nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 11:16 |
|
zna čovek svoj posao
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |