Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kad Slovenac "remiksuje" Šakiru
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kad Slovenac "remiksuje" Šakiru

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kad Slovenac "remiksuje" Šakiru
    Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 11:15
Jedan od najpoznatijih slovenačkih DJ-eva, Metju Hog, autor je oficijelnog remiksa jedne od novih pesama pop zvezde Šakire.

Latinoamerička zvezda i slovenački producent napravili su saradnju posredstvom izdavačke etikete "Pacha Records" sa Ibice, gde Metju živi i radi tokom leta.

"Naravno da sam odmah pristao na predlog da remiksujem jednu od novih Šakirinih pesama, jer mislim da je zaista sjajna. Trudio sam se da sačuvam njenu osnovnu emociju i uskladim je sa svojim senzibilitetom. I mislim da sam uspeo u tome, jer je pesmu preslušala i odobrila Šakira lično", kaže Metju za MONDO.

Kako zvuči Šakirina pesma "Las de la Intuition" posle Hogovog "magičnog dodira" poslušajte premijerno na njegovom MySpace profilu.

Slovenački DJ će 9 Jula  nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 11:16
zna čovek svoj posao Clap
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.