Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 4 deo  "SUMRAKA" u bioskopima 2011 godine!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

4 deo "SUMRAKA" u bioskopima 2011 godine!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 4 deo "SUMRAKA" u bioskopima 2011 godine!
    Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 14:29

"Sumrak", tinejdžersko-vampirska saga, će se okončati sledeće godine. Zvanično je saopšteno da će četvrti film "Praskozorje" imati svoju premijeru 18. novembra 2011. godine. Ipak, i dalje se ne zna da li će ekranizacija četvrte knjige Stefani Majer biti urađena iz dva dela, kao što se nagoveštavalo.

Poslednji film iz ovog serijala, "Mlad mesec" - koji je drugi deo, zaradio je 710 miliona u celom svetu prošle godine. Naredni, "Pomračenje", stiže u bioskope 30. juna.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 16:18
Tko će to da dočeka. Ima da mi brada naraste LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 16:26
Dobro pa da i to nisu strpali u 2012. hahhaha

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 16:28
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Dobro pa da i to nisu strpali u 2012. hahhaha

ne ne u 2012 idu samo hitovi, a ne ova........ LOLLOLLOLLOL

Ažurirao AcaNDr - 07.Svibanj/May.2010 u 16:28
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 16:31
LOLLOLLOL

jooj, kad te boja čuje ima da te nema...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 16:33
ma što si ti smanjio ta slova, da te možda ne bi čula? LOLLOL

Ma ok su to meni filmovi, ali jednostavno je bilo jače od mene, pa sam morao da napišem LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 16:35
Ne znam sama su se smanjila... to neke možda moje antiveštičje obrambene tehnike... ali čuje ona i kad ne čuje... LOLLOL

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 17:41
Bit će vama metlom po turu LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 17:42
Evo, nije jedna veštica, ali našla je zamjenu koja pravi reda... Što nisi komentirala filmić, tj. dolazak filma, nego tu se nama prijetiš?? hehehehe LOLLOLLOL

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 17:51
Pa ako budem komentirala ovaj film trajat će i trajat LOL, a ti češ me zamrziti LOL.

Pa zar nisi znao da sam ja opčinjena seja, sve što mi se kaže ja radim bez prigovora ( tj. produžena ruka sa novom metlom ). Jel me se sad bojiš LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 17:53
Ne boj se, ne bih ja nikad mogao zamrziti nekoga tko puno razglaba o Twillight... LOLLOLLOL

I ako sam preživio rad pod nadležnošću dežurne cica veštice, onda se tebe nemam šta bojati... LOLLOLLOL

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 18:24
Vještica nikad ne otkriva sve, zapamti u njoj uvijek čame tamne sile.
Ne opuštaj se previše LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 18:25
E sad se počinjem bojati...

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 18:32
Da nisam začarana i ja bih LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 18:34
Morat ću se i ja prepustiti i jednostavno bezbrižno nastaviti živjeti...

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 18:37
Onda nakrivi glavu LOL
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 19:46
Ovo se jedva čeka. LOLLOLLOL
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2010 u 04:07
Prvi deo je bio dobar...drugi deo malo dosadan i jedno 20 puta je Robert rekao Beli u fimu Ti si mi sve,ne mogu bez tebe i tako...to je sve sto je govorio u drugom delu + mnogo su izfeminizirali vampire(nema veze sto je pisac zensko)...mislim daj malo vise krvi,akcije,specijalnih efekata,mislim vampiri su sad ispali fancy,lepi,i hodaju po mlakom suncu za rucicu sa voljenom osobom...valjda ce treci i cetvrti deo biti bolji
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2010 u 17:29
Pa kao što sam rekla treči i četvrti dio puno više akcije što se tiće knjige. Da li će tako prenjeti na platno vidjet čemo. Kad sam pročitala treči dio prvo što sam rekla ( što ima više pisati, ali žena ima ludu maštu ).

Da otkrijem jedan dio: Bella rađa dijete, koje nikako nemože izači prirodnim putem, trbuh se nemože razrezati jer je zaštičen. Djete samo izlazi ( grize utrobu i kopa da bi izašlo van ).

Zanima me da li će i kako u filmu ubaciti tu scenu i detaljni opis svega.

Kao i u True Blood seriji ima izmjena i nekih stvari koje su u knjizi ( pogotovo oko prvog sex-a sa vampirom )LOL moram priznat da sam zamislila face ljudi da su snimili tu scenu LOL.

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 01:53
Studio „Samit" najavio da će četvrti i poslednji nastavak serijala „Sumrak", film „Praskozorje", u bioskope stići u novembru sledeće godine. Moguće je i da će „Praskozorje" biti podeljeno u dva dela.

Holivudski studio, koji stoji iza serijala „Sumrak", najavio je da će sledeći nastavak, zasnovan na poslednjem od četiri romana, imati premijeru 18. novembra 2011. godine.

Ipak, još se ne zna da li će se na osnovu knjige „Praskozorje" (Breaking Dawn) snimati jedan, ili možda dva filma.

Filmovi iz serijala „Sumrak" nezavisnog studija „Samit", zasnovani su na izuzetno popularnim istoimenim knjigama Stefani Majer.

U fokusu knjiga i filmova je tinejdžerka Bela Svon, koja se zaljubi u vampira Edvarda Kalena.

Drugi nastavak „Mlad mesec" je posle premijere u novembru 2009. godine zaradio skoro 710 miliona dolara širom sveta.

Sledeći nastavak, „Pomračenje", u bioskope stiže 30. juna, a očekuje se da će imati mračniju atmosferu u odnosu na prva dva dela jer ga je režirao Dejvid Slejd ("30 Days of Night").

Kako su najavili iz „Samita", reditelj „Praskozorja" biće Bil Kondon, tvorac mjuzikla "Dreamgirls" i koproducent ovogodišnje ceremonije dodele Oskara.

Kako je „Praskozorje" poslednji roman u serijalu Stefani Majer, pojavile su se glasine u Holivudu da bi „Samit" mogao da podeli priču i da snimi dva filma da bi osigurao maksimalnu dobit.

Iz studija „Samit" nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju te glasine.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.