Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Je li 8 kn po divx cd-u previše?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Je li 8 kn po divx cd-u previše?

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Je li 8 kn po divx cd-u previše?
Izbor Glasova Statistika ankete
23 [65,71%]
10 [28,57%]
2 [5,71%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
glas View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj glas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Je li 8 kn po divx cd-u previše?
    Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2004 u 21:23

Zanima me da li je moja cijena 8kn po cd-u previše

::: Gl@s :::
Na vrh
Cocconut Joe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2004 u 22:01
Cijena je prevelika; + to, ko zna kakvu kvalitetu filmova nudiš; + to, dosta ljudi ovde se razminjuje 4 free.
Na vrh
jackass View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jackass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2004 u 22:18
Da i mnogim ljudima mozes poslati 1 prazan cd a oni tebi film a ti za to trazis 3 prazna
www.privlakajackass.tk
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2004 u 22:30
Originalno postovano od strane Cocconut Joe Cocconut Joe piše:

Cijena je prevelika; + to, ko zna kakvu kvalitetu filmova nudiš; + to, dosta ljudi ovde se razminjuje 4 free.

pa razmjena je free, on govori o prodaji... koja je realna cijena?
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2004 u 23:12
Moje mišljenje je da nije prevelika, jel ja znam tipa tu u Brodu koji prodaje po 15 Kn - CD i što je najgore ide mu, a zato ja prodajem po 2Kn!
Na vrh
glas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj glas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2004 u 09:08

Čekaj malo po 2kn. Imaš ti uopče zarade. Prazan cd je oko 2kn. Znam da je mojih 8kn previše i snizit ću cijenu. Probao sam ako ide. Nikad se nezna, a i snizit ću uvjete ako oće čovjek da plati praznim cd-ima

Koja bi bila realna cijena za prodaju po cd-u?

Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2004 u 11:18
Pa stavi 5-6 kn!!!!!
I'll be back
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2004 u 11:19
Mislim da je 5 Kn u redu!Ali teško će i to ići ako je film na 2CD!Izađe preskupo!
Na vrh
glas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj glas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2004 u 12:33
Možda bi bilo dobro ako je filma na 2 cd-a da stavim prvi 5kn a svaki naredni 2kn ili 3kn
Na vrh
jackass View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jackass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2004 u 12:56
Mozes i tako
www.privlakajackass.tk
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2004 u 14:06
Glas šta imaš od ovih naj najnovijih filmova,daj napiši neke ili imaš samo one starije???
I'll be back
Na vrh
glas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj glas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2004 u 14:12

Ma poslat ću ti katalog pa pogledaj

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2004 u 18:31
Ja tvoj katalog još čekam...
Na vrh
glas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj glas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2004 u 19:18
Sory! Izvinjavam se. Odmah ću ti poslati
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2004 u 19:59

Ma šta je Vama, kakvih 5 kuna ? Ja nevidim gdje je tu onda računica.

Ako imaš dobru ponudu mislim da je realna cijena 1CD  = 10 KN 2 CD = 16 KN.

MOj pirat prodaje po ovim cijenama i ima jakooo puno prometa.

Zaključak: 8 kn definitivno nije puno

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.