| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Predsjednica Rome bijesna jer je Inter pobijedio |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Predsjednica Rome bijesna jer je Inter pobijedioObjavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 13:57 |
|
|
Predsjednica
Rome bijesna jer
je Inter pobijedio Lazio Da je moj klub pobijedio na ovakav način ja bih se osjećala posramljeno, rekla je Rosella Sensi, predsjednica Rome, nakon pobjede Intera u Rimu 10:44 | 03.05.2010. | Piše: Leo Čerina Nakon ovakve utakmice mislim da je paradoksalno Serie A nazvati najboljom ligom na svijetu. Da je moj klub pobijedio na ovakav način ja bih se osjećala posramljeno - rekla je Rosella Sensi, predsjednica Rome, nakon nedjeljne pobjede Intera nad Lazijom. Iako su Mourinhovi igrači gostovali u Rimu, osjećali su se kao doma s obzirom da su i navijači Lazija navijali za njih. Suparništvo između gradskih rivala Lazija i Rome je preveliko, pa 'lazijali' ne žele da Roma osvoji naslov. S obzirom da su nebesko-plavi praktički osigurali ostanak u ligi, navijači su zdušno podržavali suparničku momčad. Nisu bili jedini koji su se 'opustili' jer su i nogometaši Lazija igrali poprilično 'beskrvno'. Kad su i pokušali nešto odigrati, fućkali su im. Do kraja prvenstva ostala su dva kola, a Inter ima dva laka protivnika. Dočekuju Chievo (12.) i gostuju kod 'otpisane' Siene. Roma ugošćuje Cagliari (13.), a u zadnjem kolu ide na noge Chievu. |
||
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
||
![]() |
||
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:01 |
|
|
A tko i nebi bio?
|
||
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
||
![]() |
||
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:04 |
|
|
Ništa čudno za Italiju. Koeficijent 1,40 na Inter je sve govorio i prije utakmice.
|
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:09 |
|
|
a kakve to veze ima s interom? ovaj clanak je glup koliko i izjave ove kokosi... |
||
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
||
![]() |
||
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:26 |
|
|
Meni nije glupa...
Navijači Lazija navijaju za Inter samo da Roma nebi bila prva? Jeah rajt... Glupe li izjave... Ili ne... |
||
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:28 |
|
opet pitam kakve to veze ima s interom? glupa je, dokaz da najprije treba ispec pa rec |
||
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
||
![]() |
||
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:36 |
|
Možda je aludirala na to da je u pitanju neka namještaljka? Ne znam ja kaj se njoj motalo po glavi dok je davala tu izjavu. Ali mi se sviđa njezina izjava. ![]() ------------------------------------ Forza Roma.... |
||
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:39 |
|
|
Ima veze s Interom jer je Intera briga što su pobjedili u utakmici koja im je praktički puštena... Eto, to je smeta i ima takve veze s Interom...
Čitajte, ljudi! |
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:47 |
|
|
jeste li vi gledali utakmicu uopce? ako niste ne serite, ako jeste opet ne serite, sta je sve golman poskidao i koliko su mu samo zvizdali... a relano gledajuci, lazio niti nije mogao bolje odigrat, ako ste uopce pratili kroz sezonu rezultate znate o cemu govorim |
||
|
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:51 |
|
|
Sve to stoji, ali ovdje smo govorili o njezinoj izjavi. Ja sam samo rekao zašto je ona povezala Inter sa svojom izjavom.
Nisam gledao utakmicu nego sam samo pročitao članak i ne moraš nas sad tu napadati. |
||
|
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:56 |
|
|
ma jebe se meni za inter, ali me nerviraju glupe zene i jos gluplji novinari
|
||
|
|
||
![]() |
||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:57 |
|
A sta bi trebao Inter da uradi, ako su im dali utakmicu da ih ne pobede kao vi pustate utakmicu i sad izinata necemo da vas pobedimo. Nemojte da pricate ko 8 godisnjaka. ![]() ![]() Ažurirao chlink - 03.Svibanj/May.2010 u 14:58 |
||
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:58 |
|
|
Osobno, ni ja ne volim inter, a novinare 24 sata ne mogu smislit jer su to kvazi novinari, ali šta ćeš... Male novine, i pune sočnih gluposti koje narod obožava gutati!
No, i ona je morala nešto izjaviti da ne kaže baš "je**mu, Inter nam uze naslov!!" |
||
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 15:00 |
|
Ni ja ne bih iz inata ne pobjedio ih, nego bih još slađe išao u pobjedu, ja sam samo pokušao objasniti umješanost Inter u njenoj izjavi! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 15:04 |
|
Wtf? ![]() ![]() |
||
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
||
![]() |
||
juve eterno amore
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 06.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Zagreb=Torino Status: Offline Points: 335 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 15:05 |
|
|
cijela tekma je bila namjestena VOGLIAMO INTER IN SERIE B
INTER MERDA!!!!!!!! FORZA JUVE!!!!!!!!!!!! sad se vidi ko je zapravo namjesto tekme pi*ka im materina moratti ladro sve su namjestili i unistili talijanski nogomet. za sve je to kriv onaj mafijas moratti. ovak je danas a ovak je bilo kad je inter bio niko i nista. FORZA JUVE |
||
|
FORZA LA JUVE ALE ALE!!!!!!!! DRUGHI BIANCONERI.
INTER MERDA!!!!!!! |
||
![]() |
||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 15:08 |
|
|
Pa zato i kazem
, mozda kad bi se obratila sa ovo prema lazio prihvatio bi je. Sad treba da daje Mourinho izjavu, JAOooooo kako se stidim
|
||
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
||
![]() |
||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 15:09 |
|
Nemoj mi reci da se ti tu pronalazis ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
juve eterno amore
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 06.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Zagreb=Torino Status: Offline Points: 335 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 15:10 |
|
|
|
||
|
FORZA LA JUVE ALE ALE!!!!!!!! DRUGHI BIANCONERI.
INTER MERDA!!!!!!! |
||
![]() |
||
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 15:10 |
|
|
Normalno da je namješteno.
|
||
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |