Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc! trazim program za....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc! trazim program za....

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc! trazim program za....
    Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 20:50
Prvo pozdrav svima!
e ovako igram bilijar na jednom sajtu i tu Moderatori zloupotrebljavaju svoju moc i blokiraju cesto igrace...ja sam do sada Slikao (program Gadwin PrintScreen) mada slika je nista-meni treba Video....a ne slike.

Znaci treba mi program sa kojim cu moci da snimam.kada odem na taj sajt da upalim da snimam i kada zavrsim sa igrom,prekinem snimanje i on to lepo sacuva kao video Format.
Ako je neko upucen u takav program ili ako ga mozda cak koristi neka ostavi Komentar!

Hvala!
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 21:32
Ja licno nisam do sad koristio screan video capture, ali ima puno freeware programe za to Google rezutati iz prve.
Pri tome, "Camtasia studio" prema ocenjivanje ljudi koje prave video tutorijale je kao najbolji ali nije free, mozda ti pomogne google oko toga.

Ažurirao prijatel-MKD - 16.Travanj/Apr.2010 u 21:33
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 21:37
Tebi treba ovaj program: TechSmith Camtasia Studio
Možeš da skineš free trial verziju sa njihovog sajta i da vidiš kako program radi. Ako ti završava posao, a siguran sam da hoće nadam se da znaš gde možeš naći full verziju.
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 21:51
HVALA PUNO! evo skinuo sam neki....kida laptop,jako ga uspori....ma sutra ci ih par poskidati pa koji je najbolji nega cu ostaviti.
Camtasia studio oko 160mb...pa po tome vidim da je odlican...
hvala vam :)
Na vrh
haker1337 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj haker1337 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 10:44
ma gluposti ako vec skidas camtasia studio od 160 mb batali skini hypercam 2 i sony vegas pro 8 ili 9 zavisi koji hoces..hypercam 2 je za snimanje a sony vegas pro za editovanje..pa mozes da izostris sliku itd..ma skini to oko 190 mb sve zajedno..veruj mi ja to koristim i prezadovoljan sam..
Srbija
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.