Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ANIME DIV-X  AVI
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ANIME DIV-X AVI

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CyberSlasher View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CyberSlasher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ANIME DIV-X AVI
    Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 17:23

Tko ima bilo koji anime film na cd-u. Visoke kvalitete<DIVX - avi> po pristupačnim cijenama nek piše I PRŽI!!

TRAŽIM!!!! TRAŽIM!!!

Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 18:25

Imam ja Hellsing, Trigun, Detectiv Academy, Weiss Kreuz Gluhen, Full Metal Alchemist.

12 kn/cd

10+2, 20+8

www.kamikaza2003.cjb.net

www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2004 u 08:21
Imam ja oko 300+ cd-a anime-a,ali sad nemam vremena za trejd jer već imam oko 5-6 trejdova.

Ažurirao Flash
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CyberSlasher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2004 u 09:26

Originalno postovano od strane Flash Flash piše:

Imam ja oko 300+ cd-a anime-a,ali sad nemam vremena za trejd jer već imam oko 5-6 trejdova.

Pa možeš mi poslat listu na mlatari@yhoo.com , a ak ti se neda trejdat možeš mi i prodat<spržit>

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CyberSlasher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2004 u 09:41
Originalno postovano od strane Pero Pero piše:

Imam ja Hellsing, Trigun, Detectiv Academy, Weiss Kreuz Gluhen, Full Metal Alchemist.

12 kn/cd

10+2, 20+8

www.kamikaza2003.cjb.net

Zanima me Weiss Kreuz Gluhen i Full Metal Alchemist, na kolko je to CD-a?

Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2004 u 11:10
heh,poslčat ću ti popis,ali..........ima tog podosta
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CyberSlasher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2004 u 22:07

Originalno postovano od strane Flash Flash piše:

heh,poslčat ću ti popis,ali..........ima tog podosta

KRIVU SAM ADRESU NAPISAO mzlatari@yahoo.com

Na vrh
BLInD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BLInD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2004 u 21:46
IMa li ko  dbz-gt?
It's time to take the game up to the next level !!
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2004 u 00:36
to svako ja mislim ima pogledaj starije postove pa se javi ljudima na pm
Fission Maild
Na vrh
BLInD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BLInD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2004 u 14:44

0.k

Na vrh
BLInD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BLInD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2004 u 15:00

Kako maogu namistit sliku da se pojavi na mojem profilu!!??

Na vrh
Keiichi_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Keiichi_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2004 u 17:09

prokuyi ...........

evo ovako imam ovo

www.ilgamer.com/Keiichijeva_lista.zip

ali je bed sto se sad ne mogu trejdat jer vec imam dogovoreno s nekoliko njih i dobivam uskoro 10 dvda sljedeći mjesec cu se mjesec moci trejdat a i sljedeci mjesec se rijesavam anime cda pa ako ima zainteresiranih neka se jave na Chibikid@gmail.com a ja cu odgovoritsljedeći mjesec

Jel mi netko vidio bojicu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.