Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prvi interaktivni film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prvi interaktivni film

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prvi interaktivni film
    Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2010 u 23:30
"Last Call", prvi interaktivni horor film

Ideja interaktivnih filmova jest da direktno možete sudjelovati u onome što se događa na velikom platnu

U kinodvoranama diljem svijeta se testira nova vrsta interaktivnih filmova koji će revolucionalizirati kinematografiju kakvu poznajemo, primjer čega je i novi horor "Last Call". Naime, prilikom kupnje ulaznice za spomenuti film na blagajni možete dati broj svog mobitela, nakon čega će jedan od gledatelja dobiti poziv od glumice na ekranu kojoj mora pomoći da umakne od krvožednog ubojice.

Poseban softver će stupiti putem mobitela u kontakt s jednim od gledatelja u kinu, a on će imati dojam kao da priča s protagonistom koji mora pobjeći od serijskog ubojice. Zadatak gledatelja je da pomoću jednostavnih naredbi "sugerira" glumici kojim putem da bježi i što da radi, nakon čega softver za prepoznavanje glasovnih naredbi dešifrira poruku i pušta scenu filma koja odgovara naredbi.

Tako gledatelj zapravo sam odabire tijek filma koji sa svakom novom projekcijom (i novim telefonskim razgovorom) može imati drugačiji završetak. Iako je ovakav koncept izuzetno zanimljiv, možemo samo zamisliti koliko problema može iskrsnuti ako u se u jednadžbu uvrsti nepredvidljiva priroda gledatelja.

mojtv.hr

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2010 u 00:28
Moj basista bi ovo žešće zajeb'o. LOL Bilo bi "Beži tamo!!! Onuda!!! E sad tu!!! Idi još malo!!! E yebi ga!!!" LOLLOLLOLLOL
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2010 u 01:23
ovo me podseca na mass effect, samo sto je mass effect igrica :)
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2010 u 02:11
Ali morate priznati da zvuči zanimljivo, i to veoma zanimljivo.
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
BOOGIEMAN View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BOOGIEMAN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2010 u 03:40
bezveze ako samo jedna osoba ucestvuje Unhappy ... a i ovo bas zvuci komplikovano

Negde sam jos odavno procitao o bioskopima gde bi na svakom sedistu imalo po nekoliko dugmeta, i onda u toku filma (tokom neke napete scene) se pojavi opcija gledaocima da biraju izmedju A, B, C i sl ... i u zavisnosti od toga sta izglasaju film ide drugim tokom. Mada to je bilo bas odavno, izgleda da od toga nema nista Cry
♪ .. One light so cold and pale, sleeping quietly all alone .. ♫
♫ .. One life so cold and gray, wandering away from home
.. ♪
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.